avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... BUNA ZIUA! Am un băiețel de 5 luni , eu și tatăl ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

BUNA ZIUA! Am un băiețel de 5 luni , eu și tatăl copilului ...

BUNA ZIUA! Am un băiețel de 5 luni , eu și tatăl copilului nu suntem căsătoriți. . In urma cu 2 luni ne am despărțit . El mă tot amenință și mi spune că mi i a copilul cu forța , că nu l interesează de poliție de absolut nimic . As dori sa știu dacă are acest drept având în vedere faptul că nu este capabil sa aibă grijă de el , sa va spun și de ce: când băiețelul avea o lună a fost internat în spital cu bronșiolita , avea tub de oxigen să poată respira și nu l a interesat , după asta nu a vrut sa îi aducă lapte praf copilului și m a bătut (am dovezi:poze +mesaje) amenințări, vocabular urat , mi a rupt chiar și buletinul că sa nu pot pleca in tara (Suntem in Italia) As vrea sa știu ce pot sa fac in această privință...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:21, 18 Mai 2024
Copilul nu vi-l poate lua. Deci referitor la acest aspect, stați liniștită.
Dacă sunteți în ITALIA, vi se aplică legea civilă ITALIANĂ, nu cea românească.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2024
Dapix, utilizator
Tatăl este in tara , a plecat în urma cu o lună și acum vrea sa se întoarcă înapoi sa mi l i a . Eu as vrea sa plec cu băiatul in tara , acolo sunt langa ai mei , și nu mi este frica , știu că pentru a merge în România nu mi trebuie procura in schimb daca vin din Romania într-o altă țară străină îmi trebuie , așa i ?


Dapix a scris:

Copilul nu vi-l poate lua. Deci referitor la acest aspect, stați liniștită.
Daca sunteți în ITALIA, vi se aplică legea civilă ITALIANĂ, nu ce românească.

Aveti pasaport pt copil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama romanca , tatal italian... Danelu98 Danelu98 Buna ziua , as vrea sa aflu si eu niste informatii despre cum ar putea face mama prietenei mele in legatura cu relatia cu concubinul ei italian. Detaliile ar ... (vezi toată discuția)
Unde este dreptul minorului de 6 ani ? damatteo damatteo Prin hotărâre judecătorească minorul vine incredințat mamei , iar amândoi ( mamă si copil ) au rezidență in Italia . Se duc in România iar la ... (vezi toată discuția)
Ce imi trebuie sa trec granita cu un minor italian neinsotit de tata ContSters481418 ContSters481418 Buna ziua as vrea sa merg o luna in tara in concediu cu baietelul meu de 4 ani dar tatal nu ne poate insoti ca lucreaza!Sotul meu si baietelul au cetatenie ... (vezi toată discuția)