avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR 251201
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR 251201

Imi puteti spune ce studii trebuie sa aiba un analist cod cor 251201? Un tester de software se poate incadra la aceasta functie?
Unde pot gasi ce cerinte trebuie sa indeplineasca exact pentru a se indeplini conditiile legale?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 3 August 2015
Nu o sa gasiti un text de lege care sa prevada exact ce studii sunt necesare pentru ocuparea unei astfel de functii.
Dar daca eu angajez pe acest post un tester, care nu are studii de specialitate, pentru ca nu sunt facultati cu aceasta specializare, pe cineva care a terminat, de exemplu, Litere, dar a invatat practic tot ce presupune acest job, nu sunt probleme al un eventual control ITM?
Nu trebuie sa existe probleme la un control al ITM-ului in aceasta privinta, atat timp cat legea nu indica clar studiile necesare ocuparii unui anumit post, cu exceptia legilor speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea ne-a trecut pe functii care nu au legatura cu domeniul nostru maria9791 maria9791 Am mai intrebat mai demult dar nu m-a lamurit nimeni unde trebuie sa se incadreze Testerii Software (analizez cerintele, verific ca noile implementari sa fie ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru cor243301 teea_2006 teea_2006 Buna, Pana in august 2014 am lucrat ca si asistent comercial COR243219. Din august 2014 am fost promovata la pozitia de Analist achizitii.In noua fisa a ... (vezi toată discuția)