avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii necesare pentru COR243301
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii necesare pentru COR243301

Buna,

Pana in august 2014 am lucrat ca si asistent comercial COR243219. Din august 2014 am fost promovata la pozitia de Analist achizitii.In noua fisa a postului pe care am semnat-o codul trecut era COR243301. In momentul in care am cerut sa mi se confirme modificarea COR-ului (deoarece am observat ca vechiul COR aparea in sistemul informatic), mi s-a spus ca aceasta schimbare de COR nu se poate face deoarece studiile mele nu sunt suficiente. (studii superioare, Facultatea de Litere). Acest lucru ma mira, mai ales ca s-a descoperit dupa semnarea fisei postului. Ati putea sa imi confirmati daca studiile mele sunt intr-adevar insuficiente pentru acest cod COR? De asemenea, ati putea sa imi dati cateva informatii cu privire la diferenta dintre cele doua COR-uri? (Unde anume exista o diferenta, la calculul pensiei? Este vorba de un impact important?). Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: laritzu , utilizator 09:56, 9 Februarie 2015
Studiile absolvite nu constituie un avantaj, in prezent. Nici pentru salarizare, dar nici pentru calitatea de asigurat in sistemul de sanatate de pensii, somaj, sau sanatate.

Pentru Analist cumparari , nivelul de instruire este studii superioare. In prezent, nu avem reglementata o legislatie care sa prevada exact studiile necesare ocuparii unor anumite functii , exceptie facand legile speciale.

In practica intalnita, pentru un astfel de post se cereau studii tehnice sau economice.
aveti nevoie de studii superioare pentru functiile ale caror coduri incep cu 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel instruire director operatii si tranzactii serghe serghe Buna ziua, As fi interesat sa aflu care este sau daca exista un nivel de instruire obligatoriu pentru functia de Director Operatii si Tranzactii / COR ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta conform cor Marius Golianu Marius Golianu Buna ziua. Imi poate sugera si mie cineva va rog o incadrare pentru o persoana care lucreaza ca operator intr-un Call Center??? Am cautat in COR insa ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau medii ptr ... corina.trandafir corina.trandafir Ptr functia de administrator societate comerciala sau director societate comerciala imi trebuiesc mai nou studii superioare???pt ca stiu ca acum vreo 2-3 ani ... (vezi toată discuția)