avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Activitate scoobydoo

Activitate scoobydoo

Răspuns la discuția proces castigat
va multumesc frumos pentru raspunsuri si ajutor.
Răspuns la discuția proces castigat
si executorul judecatoresc trebuie platit?
Răspuns la discuția proces castigat
si in cat timp ne pot da banii? exista vreun termen limita?
Discuție proces castigat
Buna ziua! Am si eu cateva intrebari in legatura cu un proces pornit de colectivul unei societati impotriva managerilor care au inchis firma si au refuzat sa ne dea salariul compensator. Astazi am fost anuntati ca am castigat acest proces. Ei pot face recurs? Daca da de cate ori? si daca nu mai fac recurs in cat timp ne vor da drepturile salariale cuvenite? pot refuza sa faca acest lucru? As dori daca poate cineva sa-mi explice pasii care urmeaza dupa un asemenea proces. Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția proces
dar si ei pot face recurs?
Răspuns la discuția proces
dar credeam ca aceste procese se judeca in ritm de urgenta si fara drept de recurs?
Discuție proces
Buna ziua! Marti acum, noi angajatii vom avea proces cu patronii. Am fost disponibilizati si nu ne-am primit salariul compensator, AM cateva intrebari exista sanse sa nu castigam? 2 se poate face recurs? 3 in cat timp pot fi obligati patronii sa ne dea salariul compensator sau cam cat poate sa dureze? si exista vreo metoda prin care pot fi obligati adica daca ei vor zice ca nu vor? va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri. va multumesc!
Răspuns la discuția Unde pot reclama administratorul?
va multumesc frumos tuturor pt sfaturi!
Răspuns la discuția Unde pot reclama administratorul?
da, ma duc sa platesc cand trebuie, dar cand am nevoie de explicatii sa stiu de ce platesc atat, nu are cine sa-mi ofere vreun raspuns, si nu mi se pare ceva normal atata timp cat administratorul este platit de noi locatarii de ce nu vine sa-si indeplineasca obligatiile. mi-ati putea spune va rog unde mai exact la fisc? eu locuiesc in sectorul 5.
este normal ca administratorul blocului sa nu vina personal la colectarea sumelor pentru intretinere si sa trimita o pustoaica in locul ei mereu, persoana care niciodata nu este capabila sa raspunda la intrebarile sau solicitarile noastre? deasemenea am solicitat copii dupa facturile de la utilitati si n-am primit nimic, am facut cereri ca sa le primesc dar cui sa le dau daca nu reusesc sa dau nici de presedintele asociatiei si nici de administrator? ce pot face? pot sa solicit eu singura un audit? sau nu stiu va rog sa ma sfatuiti.