avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Activitate UTILIZ

Activitate UTILIZ

Răspuns la discuția VIZITA MINORA
Problema ar fi ca minora a fost invatata de mama ei sa nu vorbeasca cu mine. Cand o sa merg dupa ea aceasta in mod sigur nu va veni cu mine.
Aceasta nu recunoaste asa ceva, dar cum este in ingrijire la bunicii materni ea vorbeste cu minora zilnic si nu in prezenta mea, iar acestia fac tot posibilul sa o indeparteze de mine.
Răspuns la discuția VIZITA MINORA
Si daca nu vrea ce pot face?
A spus ca daca vreau sa o iau sa merg la parintii ei sa o iau de acolo.
Răspuns la discuția VIZITA MINORA
Nu ma cramponez pe prosti.
Dar asta inseamna ca daca ea vrea poate sa se plimbe oriunde in tara cu minora cu o zi inainte de vizita si sa ma anunte ca e in localitatea X sa merg dupa minora. Nu mi se pare deloc logic.
Din cate stiu ea trebuie sa fie in ziua si ora cand trebuie sa iau fetita la domiciliul ei cu minora.
Discuție VIZITA MINORA
Buna,
Sunt divortat, in urma casatoriei avem o fetita de 3 ani care a fost incredintata spre crestere mamei. In urma divortului am obtinut dreptul la vizita cu luarea minorei la domiciliul meu.
In prezent adresa mea de domiciliu si a fostei sotii este aceeasi, locuind inca impreuna. Minora in prezent este crescuta de bunicii materni cu domiciliul in alta localitate.
Intrebarea mea este urmatoarea: sunt obligat sa merg sa i-au minora de la bunicii materni sau este obligatia fostei sotii sa aduca minora la adresa de domiciliu?
Răspuns la discuția Divort - sentinta definitiva
Vine de la varul ei in locuinta comuna situata in acelasi oras
Răspuns la discuția Divort - sentinta definitiva
Ori reavointa.
Eu cred ca urmareste ceva pentru ca avem un partaj de facut si de comun acord o sa preia creditul pe locuinta daca e banca de acord.
Răspuns la discuția Divort - sentinta definitiva
Nu stiu asa mi-a spus ca nu o lasa avocatul sa vina acasa.
Daca stiam mai multe va spuneam.
Dar hotararea e definitiva si nu mai vad nici o piedica de ce nu ar putea veni acasa.
Răspuns la discuția Divort - sentinta definitiva
Am fost impreuna si am depus acele declaratii si am asteptat tot impreuna pana s-au legalizat sentintele cu hotarare irevocabila.
Eu nu inteleg de ce nu o lasa acest avocat sa vina in fosta locuinta?
Buna ziua.
Am avut procesul de divort, a venit sentinta definitiva si am facut ambii o declaratie legalizata la notar pentru a renunta la apel si s-a hotararea este de ieri irevocabila.
Intrebarea mea este urmatoarea: sotia mea vrea sa vina impreuna cu copilul nostru acasa dar avocatul ei ii spune ca nu are voie sa vina de ce?
Răspuns la discuția Vizita minora
Astazi vine doamna de la autoritatea tutelara pentru vechea actiune, cea noua o introduce maine.
Am fost acolo cand a redactat avocatul noua actiune si chiar i-am spus ca nu mi se pare formulat corect, pentru ca eu vreau sa i-au copila de sambata pana duminica, iar el mi-a raspuns ca asa trebuie sa scrie acest lucru.
Acum ca am cazut de acord cu divortul vad ca vrea sa ma faca sa nu-i pot oferi prea multe daca nu ma lasa sa o i-au de la ea.
Dupa divort v-a veni sa locuiasca cu mine pana facem partajul.