avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Activitate mito

Activitate mito

Discuție Taxe catre stat
sant pensionara gradul3 cu drept de munca 4 ore pe care le si lucrez la restaurant cu contract legal.doresc sa stiu suma pe care patronul o plateste pt mine la stat sub forma de taxe?indemnizatie de somaj pot primi?mentionez ca am o pensie in cuantum de 350 ron.stima
Răspuns la discuția reabilitare dupa condamnare
deci inteleg din mesajul dv ca trebuie sa astept 3 ani si 7 luni cu tot cu perioada de incercare si dupa aceasta perioada intervine reabilitare de drept?
am fost condamnat la 1 an si 7 luni cu suspendare pentru conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice pe ogu 195/2002,pe 19 iulie sa incheiat perioada condamnari cu suspendare .cand ma pot reabilita si cum?
as dori sa stiu daca imi mai pot redobandi permisul auto anulat pt alcool
Discuție alcool la volan
am fost sofer profesionist angajat .In data de 4 februarie la ora 21.30 in urma primiri unui telefon am fost fortat de inprejurari sa ma deplasez la o matusa grav bolnava .ne avand nici oalta solutie am urcat la volan . dupa 40 km am fost oprit in trafic etilotestul a aratat0.78mg/l alcool in aerul expirat.doresc sa stiu daca pot scapa fara anularea permisului.nu am avut probleme cu legea pana acum /42/ ani.in.urma celor expuse am pierdut serviciul tata a facut infart familia ma blameaza . una peste alta nu am nici bani pt. angajarea unui avocat sau recalcularea alcoolemie daca sar pune problema.rog un avocat sa ma consilieze gratuit.in timp iasi putea plati.multumiri anticipate.