avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Activitate cornel2010

Activitate cornel2010

in cazul unei autoritati contractante ( institutie publica ), dupa incheierea pv de receptie finala , acesta trebuie sa ajunga la: contractant si la mai cine?
care este metoda de a evalua un nr de containere pentru gunoiul menajer care nu mai sunt folosibile, pentru a putea fi scoase la licitatie, ca fier vechi, conf Hotare 841/1995.
va multumesc.
care sunt catele normative care stabilesc atributiunile dirigintelui de santier?
Va rog sa-mi spuneti si mie care este procedura legala de a aproba modificarea statului de functii la un spital orasenesc.
Este vorba despre solicitarea adresata de catre o unitate spitaliceasca, unitatii proprii de asigurarea managementului din cadrul aparatului propriu al primarului.
Nedumerirea este ca solicitarea de a a proba modificarea statului de functii, vine acum ( luna aceasta), iar unele dintre posturile respective au fost ocupate prin concurs inca de la finele lui 2010.
Va multumesc.
Răspuns la discuția executare silita
DEPINDE DESPRE CE FEL DE DEBITE ESTE VORBA, ASTA IN PRIMUL RAND IAR IN AL DOILEA TINE CONT CA ORICE PLATA FACUTA DE TINE PRELUNGESTE TERMENUL DE PRESCRIERE.
DE OBICEI DATORIILE CU TERMEN DE PRESCRIERE NU SUNT LASATE SA SE PRESCRIE. SPUNE MAI EXACT DESPRE CE FEL DE DATORII ESTE VORBA
CARE ESTE PROCEDURA PRIN CARE SE POATE RECUPERA O DATORIE A UNEI SOCIETATI CARE ESTE IN REORGANIZARE, IN CAZUL IN CARE DATOREAZA TAXA DE SALUBRITATE, IAR ACEASTA A FOST INSTITUITA PRIN HOTARARE A CONSILIULUI LOCAL, DUPA INTRAREA SOCIETATII IN PROCEDURA DE REORGANIZARE.
MULTUMESC
ce rude sunt sotiile a doi veri primari?
sunt veri primari din partea tatilor.
in cazul unei soc com aflata in administrare speciala conf.Lg.137/2002 care refuza sa intocmeasca graficul de esalonare a creantelor bugetare restante catre bugetul local, care sunt masurile ce se pot lua impotriva acesteia?
in cazul in care o soc com. aflata in administrare specialala conf.lg137/2002, refuza sa intocmeasca graficul de esalonare pentru achitarea creantelor restante catre bugetul local care sunt masurile care se pot lua impotriva acesteia?
in cazul in care o soc.com. ( regie autonoma ) aflata in administrare speciala, refuza sa intocmeasca graficul de esalonare a creantelor bugetare restante catre bugetul local, care sunt masurile ce se pot lua impotriva acesteia?