avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Activitate tremurici

Activitate tremurici

Avocatul care m-a reprezentat a fost plătit. Nu din oficiu

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Incercati sa va angajati un alt avocat pentru dosarul penal.
Poate iesiti cu bine din acest dosar penal.
Dar, ar fi bine sa angajati un avocat care sa fie platit si ca sa tineti legatura.

Avocatul care m-a reprezentat în instanță pentru un accident rutier, nu m-a anunțat ca procesul s-a finalizat. Am primit săptămâna trecută doar o înștiințare cum ca trebuie sa predau permisul politiei rutiere din Sibiu. Deși procesul s-a încheiat de un an de zile avocatul nu mi-a transmis decizia judecătorilor. Prin urmare eu nu am știut ca permisul îl am suspendat. Anul trecut am fost oprit de politia rutiera pentru un control de rutina. M-am legitimat cu permisul și buletinul și politia nu mi-a spus ca am permisul suspendat. Am fost azi la politie sa predau permisul de conducere și am fost înștiințat ca am dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu permisul suspendat. Avocatul să din colț în colț și nu îmi spune nimic concret. Ce e de făcut? ( Am scris pentru o prietenă)
Răspuns la discuția Angajare
Asa. Dispozitie de repartizare. Apoi actele ce se cer de obicei si copie dupa desfacerea contractului de munca.
Răspuns la discuția Angajare
Mia cerut ceva trimitere de la somaj.... Oare o fi fost postul prin somaj si de asta sa ceara asa ceva ?
Răspuns la discuția Angajare
Va multumesc frumos. Sper sa reusesc sa il conving pe viitorul angajator ca ma poate angaja chiar daca nu mi-au facut lichidarea la celalalt loc de munca. Mia cerut o adeverinta sau decizie cum ca mi sa desfacut contractul de munca.
Discuție Angajare
Buna ziua.
As putea sa ma angajez la un alt loc de munca daca de la precedentul nu mi s-a acut lichidarea si decizia de incetare a muncii ?
Buna ziua, in luna aprilie am renuntat la servici dupa 3 ani de zile pentru a pleca in strainatate. Am facut cerere pentru concediu fara salar. Cererea a fost refuzata. Momentan dupa 4 luni nu detin loc de munca. As avea dreptul la somaj ? Multumesc anticipat
Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Acum doi am m-am angajat la o firma, si dupa 4 luni a incheiat un contract de executie in Germania. Ca sa plecam a trebuit sa semnam un act additional la contractul de munca cum ca timp de 3 ani nu putem pleca de la firma. Nu am primit nici o copie dupa acel act si cand am semnat a fost pe fuga neavand timp sa il citim. Daca as dori sa plec de la firma aceasta.. Ce se poate intampla? O sa cer o copie dupa acel act si o sa il citesc in amanunt pentru a va da mai multe detalii.
Va multumesc frumos.
Buna, am lucrat la o firma de instalatii in judetul cluj. am avut contract timp de 4 luni in care angajatorul mi-a platit doar doua luni. Apoi nu a mai platit. suntem 3 colegi in situatia asta. Mie imi datoreaza inca 850 de ron pentru luna decembrie. Ma tot taraganeaza cu scuze aiurea.. ca nu are bani si tot felul. Din cate am inteles de la un baiat care a ramas sa lucreze cu el si la care ii datora 4000 ron, lui i-a platit aproape intreaga suma in timp ce noua nu ne-a mai dat nimic. Cu cine trebuie sa iau legatura pentru a rezolva problema? Macar sa ne plateasca ce mai are de platit.