avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariului de catre angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariului de catre angajator

Buna, am lucrat la o firma de instalatii in judetul cluj. am avut contract timp de 4 luni in care angajatorul mi-a platit doar doua luni. Apoi nu a mai platit. suntem 3 colegi in situatia asta. Mie imi datoreaza inca 850 de ron pentru luna decembrie. Ma tot taraganeaza cu scuze aiurea.. ca nu are bani si tot felul. Din cate am inteles de la un baiat care a ramas sa lucreze cu el si la care ii datora 4000 ron, lui i-a platit aproape intreaga suma in timp ce noua nu ne-a mai dat nimic. Cu cine trebuie sa iau legatura pentru a rezolva problema? Macar sa ne plateasca ce mai are de platit.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:42, 21 Februarie 2012
Cu tribunalul de pe raza de domiciliu. Faceti cerere de chemare in judecata pentru recuperarea drepturilor banesti restante. Fiind litigiu de munca cererea este scutita de taxe judiciare.
Va multumesc frumos.
Pentru neplata salariului puteti face sesizare si catre ITM ... un raspuns favorabil dvs dat de catre aceasta institutie va poate ajuta in solutionarea litigiului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariala moshu82 moshu82 buna ziua,lucrez in cadrul unei societati de transport marfa international,am revenit in tara dupa aproximativ 3 luni,mai exact la 1 aprilie,mi-am cerut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cristina_banu cristina_banu Buna ziua, Lucrez din luna iulie la o firma, iar dupa 2 saptamani mi s-a facut contract de munca pe o ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la itm? dobrica_bogdan dobrica_bogdan Buna ziua! Am o problema cu fostul angajator. Am fost concediat prin desfiintarea postului, cu o decizie inregistrata la ITM Cluj in data de ... (vezi toată discuția)