avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Activitate luptator

Activitate luptator

Avand in vedere ca ancheta va trebui efectuata probabil in 2 orase si la distante f mari as dori sa stiu daca se plateste si cine va trebui sa suporte plata?
Multumesc
copilul are 2 ani si nu i se da voie sa comunice cu rudele din partea tatalui ...deci sunt sanse de a nu-si cunoaste tatal curand deoarce locuim unul in sudul altul in nordul tarii si e f greu de avut alte vizite in afara celor cateva stabilite prin hotararea judecatoreasca 3 pe an pana acum.... paste vacante si ziua copilului si astea si astea un an sta cu mama iar altul ca tata deci sunt f putine.
Situatia este astfel : mama e in alta localitate la noul ei iubit( merge, vine ),iar copilul a ramas acasa la 600 km distanta cu bunica care are servici si cand ea e plecata copilul ramane cu bunicul el avand probleme cu bautaura si uneorista si cu o strabunica ....
Sunt sanse sa obtin copilul pe aceste considerente?Mi se pare sanatos pt copil sa fie cu tatal el avand tot ajutorul de la mama lui care e pensionara si locuiesc impreuna.Plus valorile morale primite. ce credeti ca trebuie facut? care ar fi pasii de urmat?Mentionez ca se poate dovedi cum isi neglijeaza mama copilul.

Multumiri pt toate sugestiile pertinente.
Răspuns la discuția Intrebare partaj .
ati postat la subiect gresit
Situatia este in felul urmator ; sotia a plecat de acasa la mama ei sub pretextul ca are nevoie de ajutor in cresterea copilului....au trecut 2 ani timp in care ea amana sa se intoarca acasa apoi mintind a mers mama ei la apartamentul comun unde l-a mintit pe sot ca are nevoie de ceva lucruri dupa care luandu-le si fiinde in drum inapoi spre casa a sunat si a zis ca fiica ei divorteaza.
Acum vrea partaj fara avocat .Intrebarea este cat de de mult dezavantajeaza sau avantajeaza asta sotul si cum ar fi mai bine facut partajul ?Apoi lucurile luate de soacra din apartament prin minciuna( furt) ce statut au acum?

Va multumesc .
Detaliile de vizitare sunt :o zi de nastere si un craciun copilul va fi la tata si o zi de nastere si craciun el va sta cu mama , iar vacantele sunt astfel o jumatate de vacanta la tata si cealalata jumatate va fi cu mama...in rest copilul e la mama tot timpul

va multumesc
Tatal e in tara insa distanta e f mare.
Copilul e la distanta mare fata de tatal lui si el are vizite de 2 ori pe an se poate cere sa fie vazut copilul pe internet ? Mentionez ca mama nu vrea sa ii dea voie copilului sa discute cu tata la computer?
Cum se poate face ca acest lucru sa fie parte din hotatrarea judecatoreasca ca cel putin o data pe sapt sau la 2 sapt copilul sa poata sa se vada si sa vb cu tatal lui via internet?

Orice sfat e binevenit.
Mii de multumiri
Răspuns la discuția mama neglijeaza copilul
acum avem probe