avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate c1964

Activitate c1964

O intreprindere individuala platitoare de tva (lunar)desfasoara actvitatea de prestari servicii in constructii si reparatii nave.In urma contractelor obtinute cu o firma germana detasaza o parte din personalul angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata , la firma beneficiara in Germania .Au fost intrunite toate formalitatile pentru evitarea dublei impuneri,drept urmare toate impozitele se platesc in Romania pentru veniturile obtinute in statul membru UE.Am de pus urmatoarele intrebari:

1) Care este valoarea diurnei pentru personalul detasat ?
2) Ce declaratii trebuie sa depuna la administratia financiara pentru veniturile obtinute in Germania (incasate in contul bancar din Romania de la firma germana pentru serviciile prestate ) ?
3) Facturile emise in Germania nu sint cu TVA , se emit facturi interne ?Si daca se emit acestea vor fi cu TVA sau nu (avind in vedere ca este inregistrat ca platitor de TVA)?
4) Veniturile obtinute din diurna se declara in formularul 200 ?

In speranta ca voi primi lamuririle atit de necesare va multumesc anticipat.Claudia

Discuție contributii PFA
Titularul unei I. I. intra sub incidenta OUG.58/2010 si respectiv a OUG. 82/2010 in ceea ce priveste obligativitatea depunerii lunare a declaratiilor de CAS. SOMAJ si CASS si daca da care este forma si continutul acestora ? Multumesc anticipat