avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate hagiugheorg1_BZ

Activitate hagiugheorg1_BZ

Răspuns la discuția permis anulat
ma iertati am inteles ptr.cat b fac scoala dar ptr. cat c+e avute anterior fac alta scoala sau direct examinare?vreau sa-mi iau toate gradele inapoi b,c+e multumesc si multe scuze!
Răspuns la discuția permis anulat
as m-ai avea o intrebare mi sa dat dovada fara drept de circulatie serviciul meu este cond.auto si pot sa-l pierd po obtine o dovada de circulatie valida pina la solutionarea cazului? cum as putea?unde sa ma adresez?
Răspuns la discuția permis anulat
daca da ptr cat.b fac si ptr.c si e?
Răspuns la discuția permis anulat
rezultatul de la proba biologica nu a venit dar la alcooletest a fost mare 0,73cred ca e cam de anulare,m-ai fac scoala sa[ dau examen direct dupa un an de la raminerea sentintei definitive? va multumesc!
Discuție permis anulat
buna seara am o intrebare am fost prins baut la volan conducind un autoturism normal cat.b eu am cat.b c e in cazul in care mi se anuleaza permisul este normal sa mi se anuleze si categ .c e? daca fac scoala din nou ptr cat.b cu celelalte grade cum se procedeaza?
va multumesc
Răspuns la discuția obtinerea permis dupa dosar penal
daca mi se face dosar penal o sa am cazier nu? la scoala trebuie dupa cit timp se sterge cazierul in cazul condamnarii sa pot sa fac scoala? si va mai rugasem ceva ,dupa ce am baut alcool de 40 grade cam o suta si ceva de grade dupa 15 min. sa iasa 0,73 in aerul expirat? adica asa repede? va ro mult lamuritima! multumesc!
Răspuns la discuția obtinerea permis dupa dosar penal
multumesc dar tot nu am inteles daca se mai face scoala si daca da cum e cu cazierul se da direct examen?mentionez ca am fost prins la volan cu alcoolemie de 0,73
Răspuns la discuția Reprezentare in instanta
sau sigur o sa am pentru alcool la volan
Răspuns la discuția Reprezentare in instanta
penal
daca nu imi permit un avocat mai exista avocat din oficiu? ma pot prezenta singur in instanta? multumesc!