avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Activitate neo21

Activitate neo21

Discuție taxe evacuare
Buna seara. In cazul introducerii cererii de evacuare vremelnica in baza art. 581 c.proc. civ, care este taxa judiciara de timbru si cea a timbrului judiciar? Multumesc,
Răspuns la discuția Martori la divort
Multumesc mult, ultimul raspuns m-a linistit :)
Răspuns la discuția Martori la divort
Multumesc, as mai avea o intrebare :) Daca reclamanta nu are nicio sursa de venit, poate plati mai putin pentru taxa judiciara de timbru? Daca de, cum poate cere acest lucru?
Pot fi martori intr-un proces de divort copii reclamantului? Multumesc,
Răspuns la discuția Actiune de divort
Multumesc de raspuns tuturor. este vorba de o actiune unilaterala, nu poate fi vorba de acord intre parti. Maica-mea nu are nicio sursa de venit, exista un copil minor (15 ani) si ma gandesc ca o sa trebuiasca vreun document necesar stabilirii intretinerii acestuia. Am intrebat deoarece raspunsurile gasite de mine la aceasta actiune sugerau, pe langa cererea de divort, si depunerea unei adeverinte de venit.
Buna ziua! As dori sa aflu ce acte se depun odata cu cerere de divort la judecatorie. Mama mea doreste sa divorteze si ma gandesc sa-i usurez un pic ,,intentia" cu introducerea actiunii, nu lucreaza si am inteles ca trebuie luata o adeverinta de la administratia financiara precum ca nu are venituri din munca.; deasemeni trebuie sa mai legalizeze vreo declaratie la notar pe tema asta? Multumesc,
Cu multumiri anticipate, as dori sa aflu care este cadru legal dupa care se calculeaza taxa autorizatiei de circulatie provizorie a autoturismelor; modul de calcul la prima eliberare precum si la prelungirea autorizatiei.

O completare, ma refeream la contravaloarea autorizatiei de circulatie provizorie; :)

Multumesc,
Va multumesc, inca odata, :)
Multumesc,
Am terminat armata in 1994 iar cartea de munca o am din 1995; de atunci si pana acum niciunul dintre angajatorii la care am lucrat nu a comunicat casei de de pensii acest lucru, desi legea le-o impune. Este acum ok daca intervin, cu livretul in mana, la angajator sa-mi rezolve problema cu perioada de stagiu militar pt. a fi luata in calcul la vechimea in munca?