avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters193379

Activitate ContSters193379

Ma bucur sa vad ca totusi ati inteles esenta, bataia de joc a tatalui, am vrut sa spun mai exact ca,fiecare avem o fizionomie, copilul nostru e grasunel,cu ochi care aduc putin a chinez ,o fizionomie care nu permite capul ras chilug,fapt arhicunoscut si de catre tata, mi se pare inadmisibil sa ia copilul in un fel sa il aduca in alt fel,fara acordul meu, de ani de zile,desi i s-a atras atentia inclusiv de catre dgaspc ca incalca limitele, si totusi nu exista,legal vorbind,nimic si nimeni care sa il potoleasca.
sunteti psiholog? psihiatru?licentiat in ceva ce am pomenit? e tot copilul NOSTRU,e un cuvant la plural,problemele acestea le am de cand era copilul mic,in afara ca am eu probleme, spuse de o persoana autorizata,cred,ca d-voastra,alte probleme mai vedeti,ala altcuiva? cati copii aveti? va sugerez sa ii radeti in cap apoi sa discutam,din nou,si nu conteaza daca aveti fete,e valabil,doar cu plete sau rasi tot aia sunt.Nu?
8 ani
nu stiu ce parere are,dar eu sunt ingrozita,imi e greu sa ma uit si sa ma apropii de el,plus ca vine serbarea,plus ca va avea recital la pian si arata ca un raios
mai usor de zis,mult mai greu de facut,cred,cum pot incadra,cum pot dovedi? la ce institutii trebuie sa mai apelez?
....rog,am nevoie de un sfat. aceleasi probleme,fostul sot si bataia de joc pe care o aplica copilului nostru , scos dintii cu ata legata de usa,culcatul lui in lada patului cand merge la el,in timpul programului de vizita,si aceeasi problema veche de ani de zile, rasul copilului in cap, copilul este elev la un liceu de muzica,studiaza pianul,aseara l-a adus acasa ras in cap,arata ingrozitor si eu simt ca ma lasa puterile si nervii,numai pot indura, toate aceste,desigur,fara sa stiu,fara acordul meu,ca doar avem custodie comuna si are dreptul sa faca ce vrea din copil.
Nu contribuie cu nimic,nu ii ia nimic,il imbraca cu resturile copilului concubinei,il culca in lada patului copuluilui concubinei
A mai fost chemat la dgaspc si in trecut,i s-au spus unele lucruri,i s-a cerut sa inceteze ,inclusiv cu rasul in cap,nu tine cont de nimic
Nu pot face nimic?NIMIC? Sa ajung sa imi parasesc copilul,ca nu face nimeni nimic,nu se poate lua nici o masura cu acest neispravit?
cum poate fi prelungit procesul verbal de custodie? este corecta prelungirea lui prin act aditional??? sau trebuie intocmit un nou proces verbal de custodie?
daca a trecut data limita specificata in procesul verbal de custodie si nu s-a mai intocmit alt act, cum trebuie procedat?
Răspuns la discuția Rog lămurire custodie comuna
in caz de i se aproba,acu am inteles ca este prevazuta la divort automat custodia comuna,cand am divortat noi,nu era,si s-a desfacut casatoria din culpa lui.

Are dreptul să ii facă ceva copilului,fara acordul sau stirea mea? s-au intamplat unele lucruri,pe care a incercat sa le faca cand nu avea custodie,aruncandu-mi in fata ca are CALITATE DE TATA! ma refer la dus la spital fara voia copilului,luat sange,sau alte treburi
Rog să-mi spuneți exact ce anume inseamnă această custodie comună,ce se schimbă dacă ii va fi acordată fostului soț:? Copilul imi este încredințat spre creștere și educare. Mentionez ca a început deja cu fel de fel de pretenții,imi cere socoteală, are tupeul sa ii fac eu copie legalizată dupa certificatul copilului,fara să imi spună pentru ce ii trebuie,............as vrea sa stiu exact ce se schimba si ce nu in caz de,.........momentan suntem in proces.
La primul termen,care este pe 10 septembrie,pot cere termen pentru angajarea unui avocat? este legal?
fiind patita,probabil intelegeti cel mai bine ce si de ce ma doare,cum e posibil sa ceri copilul o luna stiind ca tu nu esti acasa si ramane cu concubina,o zi intreaga,fara sa stiu nimic de el,fara sa il pot vedea,vorbi,nici in vis nu pot accepta asa ceva,......copilul a avut multe tentative de a nu merge la el si de multe ori a fost amenintat cu fel de fel de lucruri,unul din ele fiin ca,daca nu o accepta pe respectiva,nu va mai veni niciodata sa il vada wsau ca imi face mie ceva