avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Activitate Ang21

Activitate Ang21

Răspuns la discuția Pierdere titlu de proprietate
Multumesc!:)
Salut!
Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:(
Răspuns la discuția Exercitarea profesiei de avocat
Si aceasta reabilitare cand se poate constata? Din ceea ce mi-ai spus mai sus, reiese ca poate profesa ca avocat, dar nu poate profesa in cadrul INM sau SNG. Asa este?
:)
Multumesc!
Răspuns la discuția Exercitarea profesiei de avocat
Dar eventual dupa ce acest lucru din cazier i se prescrie, poate face acest lucru?

Multumesc!
Buna tuturor!
As dori sa va intreb daca un student care este la facultatea de drept mai poate exercita profesia de avocat, daca acesta are in cazierul sau scris faptul ca a avut de platit o amenda penala? sau eventual daca stiti cumva daca poate exercita aceasta profesie dupa ce aceasta pedeapsa cu amenda i s-a prescris?
Va rog sa ma ajutati!!!
Răspuns la discuția Amenda administrativa
Amenda penala daca va fi trecuta in cazierul judiciar dupa cat timp se va prescrie?
Răspuns la discuția Amenda administrativa
Dar stiti cumva daca aceasta amenda penala va ramane in cazierul persoanei sau daca acest lucru nu va pata, sa zicem cazierul, avand in vedere ca persoana nu are antecedente penale?
Buna!
Am o intrebare: este posibil ca o persoana fizica sa primeasca o amenda administrativa, in urma insusirii unui bun gasit, infractiune prevazuta de art. 216 C.p., dar ulterior aceasta a predat bunul partii vatamate? Daca da, ce repercursiuni poate avea acest lucru, asupra persoanei respective?

Multumesc!
O zi buna in continuare!
Răspuns la discuția Cazier juridic
Prejudiciul a fost recuperat de-abia azi, intrucat azi am fost chemata la birou si informata de toate ce s-au intamplat. Presupun ca voi mai fi contactata telefonic in zilele urmatoare, pentru a rezolva aceasta problema, nu-i asa? Cum credeti ca se actioneaza in mod normal intr-o astfel de situatie?
Răspuns la discuția Cazier juridic
Dar de exemplu, daca mi s-a spus ca partea vatamata doreste telefonul si ca nu are nicio pretentie din partea mea, cum credeti ca ar trebui sa procedez? Eventual, mi s-a mai spus ca voi fi contactata in caz ca va mai fi nevoie de ceva...
De exemplu credeti ca voi fi obligata sa platesc o amenda sau altceva, pentru ca mi-am insusit acel bun? sau credeti ca va ramane la latitudinea partii vatamate?
Ajutati-ma! Va rog! Nu am fost pusa niciodata in aceasta postura si nu stiu ce sa fac!