avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Activitate valeanumarian57

Activitate valeanumarian57

Discuție Deciziile CA
Deciziile noului consiliului de administratie al unui SRL , intreprindere publica , produc efecte juridice incepand cu data constituirii acestuia sau incepand cu data obtinerii certificatului de inregistrari mentiunii de la Oficiul Registrului Comertului privind noul CA.?
In ce situatii este obligatoriul raportului de expertiza tehnica intocmit la comanda investitorului noii constructii prev. de art.27 alin.4 din Normele de aplicare a Legii 50/1991.
Discuție capital social
Un SRL cu asociat unic dupa ce si-a majorat capitalul social poate imprumuta un alt SRL cu o suma de bani provenita din majorarea capitalului social? Care este baza legala
Un operator economic ce presteaza servicii de deszapezire trebuie sa detina licenta , ,autorizatie sau avize speciale pentru executarea acestei activitati? ce autoritate le elibereaza.?
in cadrul unui contract de achizitii publice pentru utilaje de deszapezire ( servicii) cu o valoare totala sub 100.000 euro , acesta se poate diviza in mai multe loturi pentru fiecare utilaj in parte cu valori disticte dar care nu depasesc valoarea totala?Care este baza legala care admite sau care respinge modul de achizitie?
Primarul unei localitati este in conflict de interese sau incompatibilitate daca isi angajaza cuscrul ca functionar public sau persoanal contractual la primaria unde functioneaza?
O hotarare a consiliului local privind majorarea capitalului social al unui SRL in care autoritatea deliberativa este asociat unic este valida daca se voteaza cu majoritatea consilierilor prezenti sau cu 2/3 din consilieri in functie.? Care este baza legala?
Un functionar public angajat la primarie , poate detine in acelasi timp si functia de administrator si asociat unic la un SRL? Care este baza legala?
Discuție Rude sau afini
Cuscrii sunt rude? Cuscrii sunt afini? Care este baza legala?
In ce conditii se vinde un imobil din patrimoniul unui SRL de catre asociatul unic si administrator catre o persoana fizica? Care este baza legala in domeniu?