avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Activitate catalin_85

Activitate catalin_85

poi nu am cu cine ma intelege asta e si ideea!
Am dat o masina cu contract de comodat la cineva, acea persoana acum 2 ani a botit masina, nu mi-a mai platit impozit de 2 ani si eu acum nu pot radia masina , iar persoana vinovata ma duce cu zaharelul! Ce pot face sa radiez masina si sa o scot de pe numele meu!
Răspuns la discuția Nu pot radia masina!
Asa e legea cu contract de comodat .... avocatii au creat-o nu eu ... asa a fost la momentul respectiv.... dar acum eu am ramas cu masina la fisc si inregistrata pe numele si altul a dezmembrat-o .... specific ca nu ma intereseaza sa obtin nici macar un leu profit ... eu vreau doar sa scap de ea de la fisc si de la politie si omul nu vrea contract de v-c. ce solutie as putea gasi .... sau trebuie sa astept sa se termine perioada contractuala si apoi ma pot adresa in instanta ca nu a respectat contractul de comodat!
Răspuns la discuția Nu pot radia masina!
Va multumesc ... o sa merg sa rezolv problema :d
Răspuns la discuția Nu pot radia masina!
Shi aveti idee cat costa?
Răspuns la discuția Nu pot radia masina!
Unde trebuie sa merg ca sa fac acea notificare in scris!
Răspuns la discuția Nu pot radia masina!
Nu am facut contract de vanzare cumparare cu el pt ca era taxa mare in acea perioada, am facut doar contract de comodat si am primit o suma modica pe ea, iar acum masina e dezmembrata pe nush unde .... pe mine ma intereseaza sa o scot de la fisc si sa o radiez , iar omul nu vrea nici in ruptul capului ca sa fac cu el contract de vanzare cumparare si sa o treaca pe numele lui! Cu cine sa ma inteleg? Masina este dezmembrata deci nu s-au respectat conditiile , iar pe mine nu ma intereseaza MASINA ci doar sa o scot de la FISC de pe numele meu!
Buna seara!
Detin o dacie 1310 pe care in urma cu 3 ani am dat-o unei persoane cu contract de comodat pe o perioada de 5 ani ..... pana acum toate bune si frumoase. In acest an omul a dus masina la tara in alt judet si a dezmembrat-o iar acum eu nu o mai pot radia pt ca nu pot prezenta masina la un remat si nici nu vrea omul sa o cumpere .... ce pot face in acest caz ....perioada contractuala din contractul de comodat mai e valabila 2 ani!
maine , adica azi am o ultima intalnire cu inspectorul , s-a cam suparat cand i-am pus la dosar ultimele chitante la dosar si o sa va comunic , va multumesc pt incurajare!
e vorba de o suma in jur de 10 mil ce se poate dovedi cu chitante si facturi, pt a recupera aceasta sume ce trebuie sa fac , sa-l dau in judecata pe vinovat , ca asiguratorul nu plateste ... cum trebuie sa dau in judecata pe civil , am nevoie de avocat ... niste pasi mi-ar fi de mare ajutor