avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Activitate anca55

Activitate anca55

Răspuns la discuția concediu medical
Interesant...
1. angajatorul primeste si plateste doar medicalul aferent duratei contractului?
2. ce face bolnavul cu restul concediului medical_in afara contractului de munca, cum isi primeste banii, de la Casa de sanatate?
Răspuns la discuția Incetarea CIM
Da, nu te mai poate "tine" ca salariat dar nici nu "iti da drumul"...si are acest drept: acordul partilor reprezinta incetarea fara preaviz dar si cu acordul angajatorului. Fie mai insisti sa incetezi cu 55, lit b, fie iti dai demisia (cu preaviz sau fara preaviz)_e obligat sa o primeasca, sau nu te mai prezinti dar risti incetarea disciplinara cu absente nemotivate.
Răspuns la discuția suspendare CIM crestere copil
Am avut cazuri similare, inspectorii de la ITM (pe timpuri) mi-au spus ca prima zi de lucru este ziua in care face 2 ani copilul, in acest caz 25. De aceea i se spune concediu crestere copil PANA la varsta de 2 ani si probabil si Revisalul da eroare...
In contextul noului Cod Civil (valabil de la 1 oct 2011) care sunt modificarile aduse contractului civil de prestari servicii ocazionale in 2012: denumire, continut, valabilitate, drepturi si obligatiile partilor, taxe, etc?
Răspuns la discuția Salar minim 2012 Revisal
Putem face decizie colectiva sau neaparat act aditional cu modificarea salariului minim pe economie?
Răspuns la discuția Noua versiune REVISAL 5.0.8
Multumesc "Herra",
Trebuie sa intru pe fiecare salariat sa vad raport per salariat.
Intrebare: daca am o incetare pe 11.10.2011 nu mai arata corectie. E ok in acest caz?
Răspuns la discuția Noua versiune REVISAL 5.0.8
La instalarea versiunii noi mi-a luat automat toate datele din vechea versiune. In acest caz nu-i mai dau nici un import sau restaurare BD? sau trebuie ca sa verifice codurile COR?
Apoi ii dau generare registru si actualizez Reges-ul online?
Răspuns la discuția Noua versiune REVISAL 5.0.8
1.Daca dezinstalam versiunea 5.0.6 si instalam versiunea noua 5.0.8 pierdem BD sau o preia automat? cum sa fac sa nu pierd datele?
2. Daca am trimis registrul prin versiunea 5.0.6 in Reges mai trebuie venit inca odata si actualizata pana la 15 dec si cu noua versiune 5.0.8?
Revin cu confirmarea: am fost vineri la ITMB (Octavian Goga) si un inspector mi-a confirmat ca NU mai trebuie luata o noua parola daca merge Revisal 500 cu veche parola. =D>
Problema este la cele cca. 6000 firme care nu le functioneaza parola si ca prima inregistrare in Revisal 500 trebuie facuta la ei la sediu pt a primii codul de activare...
@freeelis
Eu sunt din a doua categorie (functioneaza parola veche in Revisal 500), dar nu vreau sa ma trezesc dupa 01.11.2011 ca TREBUIA (conform HG 500) sa obtin parola noua si eventual sa mai iau si amenda...abia asteapta "bugetarii" sa mai "culeaga" ceva!