avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate daniela09021968

Activitate daniela09021968

Multumesc mult
Buna ziua,
Cu toate că în legislaţia privind funcţionarea asociaţiilor de locatari nu se prevede clar un orar de funcţionare a casieriei, se recomandă un program de cel puţin două zile pe săptămână, a câte două ore, după-amiaza. Mai mult decât atât, reglementările obligă ca programul, odată fixat, să fie afişat la avizierul asociaţiei şi respectat. Desi a fost sedinta cu membrii de asociatie in care s-a cerut stabilirea locului si programului de caserie, presedintele de asociatie vrea ca incasarile sa se faca doua zile din luna ( 28,29 ) intre orele( 18,30-20) , in apartamentul unei doamne ( desi membrii asociatiei nu au hotarat acest lucru ) Este legal acest lucru??? Cine are obligatia sa verifice apometrele din apartament in cazul unor suspiciuni? Cine poate verifica financiar-contabil asociatia in cazul in care presenintele si comisia de cenzori nu dau voie mebrilor sa faca aceste verificari ?? Va multumesc pentru ajutor





Multumesc
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati.Sunt in roces cu SC ATLASSIB SIBIU in care sunt invinuit ca au fost inregistrati km nejustificati.
Ei au adus ca proba Sistemul de localizare GPS si programul Auto Route Expres 2000 ca metoda de calcul al km. Doresc sa stiu cum ma pot apara deoarece sistemul GPS nu a functionat tot timpul si nici nu stiu daca este omologat .Pe distanta Sibiu-Brasov-Onesti-Bacau-Iasi-TG.Frumos-Pascani-Suceava -Borosani-Radauti -Suceava au calculat 650 km eu sustin ca sunt 830 cu aproximatie. Eu am verificarea tahograf valabila si dobada ca sistemul GPS nu a functionat. Nu am acces la foile de parcurs si la bonurile de alimentare. Ei sustin ca proba si lista de alimentare de la ROMPETROL.Alimentarea facanduse cu sistemul inel iar km de pe bonuri nu corespundea cu km masinii existand diferente pe o perioada de timp de 2-3 luni de pana la cateva mii de km.
Am facut cererea, este semnata si i8nregistrata.
Multumesc
Buna ziua,

M-am angajat la o firma pe post de gestionar unde am preluat prin inventar gestiunea. Dupa o saptamana am anuntat firma ca dupa perioada de proba nu vreau sa mai lucrez la ei.Acum la plecare nu si-au gasit om pentru preluarea gestiunii. Si ei nu vreau sa facem inventar.Ce pot face eu in aceste conditii. E posibil daca plec fara inventar sa ma scoata minus. Cum sa procedez?
Multumesc.
Stiam ceva ,dar nu eram foarte sigura
Bun ziua,
Doresc sa fac un copil .In ultimi 2 ani mi-am schimat locul de munca de trei ori si am o intrerupere pe cartea de munca de 2 luni. Mentionez ca ultimul am am continuitate chiar daca mi-am schimbat locul de munca. Doresc sa stiu cate luni trebuie sa ai lucrate, la ultimul loc de munca ,pentru a beneficia de concediu de maternitate?