avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediile de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediile de odihna

Concediile de odihna se acorda cand angajatul cere acest lucru sau se pot adapta la nevoile firmei si se pot acorda cand firma are volumul de lucru scazut?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:05, 1 Aprilie 2010
concediul de odihna este acordat la solicitarea angajatului. in unele societati, cu un nr. mare de angajati sint facute programari. in actuala situatie economica, ar fi si posibilitatea acordarii acestuia angajatului intr-o perioada mai putin aglomerata.
concediile se aproba pe baza cererii angajatului , cu aprobarea angajatorului ,ce , pentru motive temeinice , poate si refuza total sau partial acordarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al angajatorului! danielbratu danielbratu Va rog sa ma ajutati intr-o problema, Sunt angajat al unei societati unde am solicitat concediu de odihna 3 zile, am avut niste chestiuni de rezolvat, datorita ... (vezi toată discuția)
Refuz concediu de odihna julyet julyet Buna ziua, vreau sa-mi iau concediu de odihna sa ma mut (cu casa) iat angajatorul imi refuza acest concediu pe mottiv ca nu are cine sa ma ... (vezi toată discuția)
Refuzul acordarii co si demisia la zi MmeButterfly MmeButterfly Buna ziua, sotul meu a solicitat in mai multe randuri in scris acordarea CO fara a primi un raspuns (in conditiile in care mai are si 5 zile de CO neefectuat ... (vezi toată discuția)