avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contract intre pfa si SC... cu titlu gratuit...?!
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contract intre pfa si SC... cu titlu gratuit...?!

buna ziua
se poate incheia un contract intre un pfa si o sc prin care pfa presteaza servicii dar nu are onorariu? cu titlul gratuit ma gandesc
ce spuneti?
Cel mai recent răspuns: mmanu , utilizator 20:21, 27 Aprilie 2010
mmanu a scris:

pe langa activitatea pentru care incasam onorarii avem si o parte de activitate pro bono dar trebuie sa avem un contract inchieat intre parti si am vrut sa ma asigur ca acest lucru este permis si este legal.

Daca activitatile sunt intre aceleasi persoane nu prea vad scopul incheierii unui nou contract. Daca aceeasi persoana presteaza si activitate remunerata si activitate pro-bono, de ce va complicati cu inca un contract in loc sa il modificati pe cel existent in sensul ca obiectul include si activitatile neremunerate?
pai nu sunt intre aceleasi persoane, sunt cu sc-uri cu care nu exista contracte incheiate
ma documentez la baza legala mai sus mentionata si daca am neclaritati revin
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de voluntariat ContSters47264 ContSters47264 In cadrul unei societati comerciale -s.r.l. , mai multe persoane realizeaza diverse activitati , pentru care nu pretind sa fie remunerate, respectiv, emisiuni ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii contabilitate pro bono. are voie un srl să încheie un astfel de contract? Razvan S. Razvan S. Buna ziua, Am un SRL si ma intrebam daca se poate incheia un contract de prestari servicii intre SRL-ul meu si contabil, pro bono. Pe scurt contabilul nu ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana mariamurar mariamurar Buna ziua Va rog mult ,pe cei care ma pot ajuta , imi aratati un model de chitanta de mana ? S-a lucrat la bloc la intrare , dar a fost o persoana ... (vezi toată discuția)