avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... violarea corespondentei electronice
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

violarea corespondentei electronice

Buna ziua,
Am descoperit zilele trecuta ca mi-a fost postata pe un blog o conversatie privata (de pe yahoo messenger). As dori sa stiu daca poate fi considerata o violare a corespondentei electronice si in temeiul carui act normativ. Mentionez ca purtam conversatie cu o alta persoana, fata de cea care a postat pe blog.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: oana ristea , utilizator 20:09, 2 Iunie 2010
Conversatia a fost purtata si de mine si de celalalt participat de la servici. de gluma nu poate sa fie vb pt ca este la fel de afectat/a ca si mine de acesta postare.
Se aplica si legea care prevede citirea ilegala a corespondentei. Cereti clasarea legilslatiei in plangerea adresata politiei cu mentiunea ca v-a violat intimitatea, hartuindu-va prin citirea ilegala a corespondentei.

P.S. Scrieti la anspdcp@dataprotection.ro
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2010
w0lfshad3, utilizator
vorbeste cu administartorul de server si vezi ce zice...el poate vedea ce sa intamplat in pc...numai bine
Uitati-va aici pentru legislatie:
www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea secretului corespondentei electronice ContSters288105 ContSters288105 Cineva a intrat in cutia postala a unui prieten, dupa care a inceput sa trimita e-mailurile mele la o alta persoana, (am dovada etc.) dupa care a inceput sa-mi ... (vezi toată discuția)
Furt informatii - inregistrat audio adriantemax adriantemax In ce masura sunt valabile interceptarile audio realizate la un birou. Spre ex sa lase cineva un mp3 player pe "record" care poate ramane si 20 de ore si sa ... (vezi toată discuția)
Cont de e-mail spart Miyako Miyako Este vorba despre o discutie avuta pe un forum oarecare si nu neam putut pune de acord. Unei persoane i sa spart contul de email si i sa schimbat parola. Cel ... (vezi toată discuția)