avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calomnie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calomnie?

Seful ( fostul ) meu m-a acuzat in public de furt fara sa aiba in mod evident nici o dovada ( pe baza faptului ca trec printr-o perioada destul de dificila financiar ). In urma acestei acuzatii am reziliat contractul de colaborare, lipsindu-ma astfel de venituri destul de importante.
In afara de pierderea venitului respectiv, demnitatea mea a fost grav prejudiciata. In ce masura se incadreaza aceasta fapta la calomnie, si care ar fi pasii pe care i-as putea urma pentru a recupera prejudiciul material dar mai ales moral cauzat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:28, 20 Mai 2010
Probele la care va referiti constituie exact aspectul asupra caruia colega legally ,a inteles sa va atraga atentia,respectiv disp art 207 Cod penal
In raport de derularea reala a evenimentelor ,contactati avocat care se poate pronunta pentru oportunitatea unui eventual demers

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnia este pedepsita? sileonica sileonica In urma unui referat pentru refuzul de a indeplini anumite sarcini, colegul in cauza , la efectuarea anchetei interne a declarat printre altele(cu toate ca ... (vezi toată discuția)
Calomnie dumitru2000 dumitru2000 in ziarul X a fost calomniata o persoana. Persoana vrea sa dea in judecata -plangere penala- atat ziarul cat si zutorul articolului. ... (vezi toată discuția)