avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am facut un abonament vodafone cu o adeverinta de la primarie precum ca locuiesc in comuna respectiva si buletinul .se poate face o executare silita in baza unei adeverinte
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 08:58, 24 Mai 2010
Desigur, puteti fi executat silit , daca aveti datorii neachitate fata de operatorul de telefonie. Sa inteleg ca este vorba despre adeverinta emisa de Primarie, unde se certifica faptul ca detineti proprietate sau ca locuiti in comuna respectiva.
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2010
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
Da a,adeverinta contine un paragraf,care in caz de neplata/intarziere plata,permite creditorului sa dispuna executarea dvs silita
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
ContSters20980, utilizator
Buna dimineata :)

interventie moderator

Rog frumos utilizatorii participanti la aceasta discutie sa sterga din mesajele lor, denumirea societatii implicate in discutie.
Va reamintesc faptul ca, in acest forum, se discuta ideea si nu persoana (fizica/juridica).
Multumesc.

Intrebare:Aveti restante la facturi neplatite?Aveti debite la societatea de telefonie mobila?

In situatia in care raspunsul dvs. este da, atunci, doar dupa ce creditorul obtine o hotarare judecatoreasca definitiva (si irevocabila), prin care veti fi/sunteti obligat la plata debitului, ati putea, daca aveti/detineti bunuri mobile/imobile sau sunteti angajat, sa fiti executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Executare silita dorcriss dorcriss Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti ce probleme pot sa intampin in situatia urmatoare: fratele meu care este rezident in strainatate a infiintat o firma in 2008 ... (vezi toată discuția)
Hotarare executare silita societate telefonie mobila  viorel viorel pe data de 15 iulie 2010 am primit o hotarare de executare silita la cosmote romania de la firma asset portofolio servicing in valoare de 1347.37 , pana la ... (vezi toată discuția)