avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Registrul intracomunitar de servicii
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Registrul intracomunitar de servicii

Buna ziua,

Aveti cumva detalii despre noua gaselnita a guvernului... Registrul intracomunitar...? Eu prestez servicii intracomunitare si am inteles ca trebuie sa ma inregistrez incepand cu 1 iunie... Stiti de ce documente e nevoie? mi s-a spus ca o sa fie nevoie de cazierul meu fiscal pe care trebuie sa-l ridic personal... am rugat pe cineva sa se intereseze si se pare ca nu se poate altfel, nici cu procura... cum nu sunt in tara, cum voi putea sa ma inregistrez? iar daca nu ma inregistrez, amenda de sde mii de ron... absurd...
Cel mai recent răspuns: contabil20 , utilizator 15:18, 26 Mai 2010
Am gasit aici un articol. Poate ne poate explica cineva mai multe.
www.avocatnet.ro/content/art...

Se pare ca trebuie sa ne inregistram obligatoriu pt operatiuni de la 01.07.2010 si cererile se pot depune incepand cu 01.06.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in registrul operatorilor intracomunitari - pfa-ul trebuie declarat obligatoriu ca platitor de tva ? LaurentiuPopaBrasov LaurentiuPopaBrasov In urma incheierii unui contract de colaborare cu un partener extern ( prestare servicii ), este necesara inscrierea PFA-ului in Registrul Operatorilor ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari roxanag roxanag Buna ziua, Noua gaselnita ANAF-REGISTRUL OPERATORILOR INTRACOMUNITARI- -ce documnete avem nevoie? -unde se depun? - a depus cineva ? (vezi toată discuția)
Contributii pfa cand sunt si angajat. declaratii pentru prestari servicii in state ue. florinat florinat Buna ziua, Pentru infiintarea unui PFA, daca sunt si angajat in acelasi timp cu CIM, ce contributii voi datora in calitate de PFA si ce declaratii am de ... (vezi toată discuția)