avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... numire contract pentru zugraveli si reparatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

numire contract pentru zugraveli si reparatii

pentru zugraveli si reparatii prin achizitie publica ce contract inchei ;de servicii sau de lucrarii??
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 16:05, 26 Mai 2007
servicii si deviz de lucrare ...
asa cum am mai spus o data , contract de prestari servicii avand ca obiect lucrari de reparatii si zugraveli. Contractul de executie de lucrari este tot un contract de prestari servicii chiar daca are alta denumire. Reparatiile si zugravelile sunt servicii prestate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce contract? bryan bryan (achizitie publica) -pentru reparatii si zugraveli ce contract inchei sau in ce tip de contrct intra de lucrari sau de servicii?? (vezi toată discuția)
Cum poate asociatia de propietari sa angajeze o firma particulara pentru efectuarea unor lucrari de reparatii. ciocheanugigi ciocheanugigi pentru efectuarea unor lucrari de reparatii la un bloc de locuinte este necesar ca asociatia de propietari este obligata sa accepte oferta mai multor firme sau ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract prestari servicii - lucrari noi ContSters155575 ContSters155575 Buna ziua, As avea nevoie de un model de act aditional, la un contract de prestari servicii IT, in care am specificat urmatorele: \"Cererile de schimbare a ... (vezi toată discuția)