avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturare retururi dupa data de 1 iulie 2010
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturare retururi dupa data de 1 iulie 2010

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz:
Care este procedura in cazul retururilor de marfa dupa data de 1 iulie aferente marfii facturate initial cu tva 19% sau, de exemplu, stornarilor facturilor de avans? Factura storno va fi emisa cu tva 24% sau 19% conform facturii initiale? Cum se va reflecta acest lucru in decontul de tva.

Multumesc anticipat!
Nu am nimic scris din partea lor.Daca as trimite hartie scrisa ei vor raspunde in 30 de zile.Cam tarziu pt noi contribuabilii ca doar nu stam pe loc pana dau ei raspuns.
Si eu ma bazez pe prevederile art 134.2 si stornez cu 19%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva maritica balan maritica balan am facturat in iunie cu 19 % si acum primesc marfa inapoi (retur ) ce tva defapt trebuie practicat acum in factura de retur ? va multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Faliment ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, in cazul unei societati care detine pe langa facturi neachitate si un aviz de ambalaje semnat si stampilat de o societate care a intrat in ... (vezi toată discuția)
Cand intra in vigoare tva-ul de 24%? rox_ann07 rox_ann07 cand intra in vigoare acest tva de 24%? si ce trebuie sa facem cu casele de marcat? am auzit ca trebuie duse la modificat. preturile le modificam la toate ... (vezi toată discuția)