avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu despagubire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu despagubire

Am un dosar solutionat la ANRP legea 247/2005 pentru care am optat plata in numerar. Guvernul printr-o ordonanta recenta a amanat platile in numerar pe o perioada de doi ani. Intreb daca sau cand pot sa dau ANRPul in judecata pentru a fi obligat sa-mi emita titlul de plata in numerar conform optiunii inregistrate ?
Cel mai recent răspuns: foicaghita , utilizator 12:18, 11 Iulie 2010
Accesul la justitie este garantat. Daca nu aveti un titlu executor, il puteti obtine prin instanta, cu o conditie : sa demonstrati neconstitutionalitatea ordonantei.
Avind invedere ca numai plata este aminata nu si obtinerea tuitluluiputeti face demersurile necesare
Daca am fost chemat la Bucuresti la ANRP pentru a-mi exprima optiunea de despagubire (numerar sau actiuni fond proprietatea) optand pentru numerar cu specificarea contului in care sa-mi fie virati banii, sa inteleg ca titlul de plata inca nu a fost emis ? si in acest caz pot cere ca instanta sa oblige ANRP-ul sa-mi emita titlul de plata ?
Care-i diferenta intre titlul de despagubire (pe care l-am primit) si titlul de plata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anrp foicaghita foicaghita 1.Daca am fost chemat la Bucuresti la ANRP pentru a-mi exprima optiunea de despagubire (numerar sau actiuni fond proprietatea) optand pentru numerar cu ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005- termen contestatie decizie mobexport mobexport Buna seara Am o matusa care a notificat Primaria in baza legii 10 pentru un teren intravilan. S-a efectuat un raport de evaluare si Comisia Centrala pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la anrp dan baicu dan baicu - in anul 2009 mi s-a emis o decizie de despagubire pe care am depus-o la anrp pentru efectuarea platii- fiind vloare mica am optat pentru bani - in anul ... (vezi toată discuția)