avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restanta la banca !
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restanta la banca !

Buna seara! Cu ceva timp in urma am avut o problema cu un credit de nevoi personale cu ipoteca. Am intarziat cu plata ratelor , am intrat in baza de date , iar la ceva timp am primit instiintare ca o firma de recuperare nea preluat creditul. ne-au sunat de la firma respectiva, spunandu-ne sa facem o intelegere cu ei, sa achitam creditul intr- un de zile(bani pe care bineinteles ca nu ii avem). neau lasat in pace atunci spunanadu-ne ca vor mai reveni cu un telefon, dar slava domnului ca de atunci nu au mai sunat.In acest moment suntem la zi cu ratele, dar la banca ni sa spus ca nu a revenit dosarul de la firma respectiva inapoi la banca ,si cesionar este tot firma aceea.Ce putem face, sa ne inapoieze acea firma dosarul inapoi la banca, sa nu mai apartinem de ei? Trebui depusa vreo cerere, sau ce putem face? Si daca da ce trebui sa scriem in cerere? Si o alta problema este aceea ca, tatal meu este coplatitor la acest credit. Eu sunt in baza de date inregistrata, datorita intarzierii cu ratele mai mult de 30 de zile. Pe tatal meu il afecteaza faptul ca este coplatitor la creditul acesta, figureaza si el in baza de date ca si mine? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme la un credit bancar cu ipoteca! mirelutza_miry mirelutza_miry Buna seara! Cu ceva timp in urma am avut o problema cu un credit de nevoi personale cu ipoteca. Am intarziat cu plata ratelor , am intrat in baza de date , iar ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cu probleme mirelutza_miry mirelutza_miry Buna ziua . Am si eu o problema cu o Notificare primita in urma cu aproape o luna care spune cam asa ,,SC 1 SRL, persoana juridica romana ...cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune de creanta/credit mirelutza_miry mirelutza_miry Buna ziua . Am si eu o problema cu o Notificare primita in urma cu aproape o luna care spune cam asa ,,SC 1 SRL, persoana juridica romana ...cu sediul in ... (vezi toată discuția)