avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare activitate

Buna ziua
Un SRL ccu asociat unic fara angajati are are ca activitate principala 7414 si pe care o si desfasoara mai tb sa autorizeze ceva avand in vedere ca societatea se ocupa cu depunerea de diferite acte la diferite institutii publice ORC,ITM s.a pentru societati si nu desfasoara o activitate intr-un anumit loc .( ex. ia declaratii de la un birou de contabilitate si le depune la Adm. Financiara contra unei sume )Tb neaparat sa deschida punct de lucru ? sau daca autorizeaza activitate la terti e ok? va multumesc si astept o lamurire.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:27, 30 Iulie 2010
activitatile pe care le desfasoara si le factureaza catre ceilalti trebuie autorizate-declaratia pe propria raspundere model 3 www.onrc.ro
Eventual, completati declaratia atat la rubrica "activitati ce se desfasoara la sediul social", cat si la rubrica "Activitati ce se desfasoara in afara sediului social sau sediilor secundare"
Si nu uitati de Autorizatia de functionare si Fisa de valabilitate eliberate de Primaria in raza teritoriala a careia functionati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactii imobiliare Romică Stoica Romică Stoica Ce autorizatii trebuie sa obtina o societate pentru a intermedia o vanzare imobiliara. Activitatea nu se desfasoara in mod curent.#-o (vezi toată discuția)
Ce cod caen se poate atribui activitatii de birou? cristina.ivan cristina.ivan Buna ziua, Ce cod CAEN se poate atribui activitatii de birou pentru autorizare? Firma are sedii secundare unde se desfoara strict activitatile de birou, ... (vezi toată discuția)
Autorizare ssm in alt judet pentru sediu secundar/punct de lucru al unei sucursale ... cyan cyan Autorizare ssm in alt judet sediu secundar al unei sucursale . O societate pe actiuni are sediul principal in Bucuresti si mai multe sucursale in tara care ... (vezi toată discuția)