avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se aplica \"Noul cod fiscaL\",(cu exemplu, daca se ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se aplica "Noul cod fiscaL",(cu exemplu, daca se poate) la salariile compensatorii, in cazul iesirii la pensie?

As vrea, daca se poate, sa mi se explice, pe intelesul omului de rind, cum se aplica impozitul la platile (salariile) compensatorii, in cazul iesirii la pensie cu data de 02.07.2010?
Multumesc! florionipa.
Cel mai recent răspuns: florionipa , utilizator 14:19, 7 Iulie 2011
suma totala se impoziteaza cu 16%
Multumesc de raspuns! Asa gindesc si eu, ca un venit se impoziteaza o singura data, ca si la salariati, insa sant dezamagita si suparata, pentru ca in cazul meu, la suma totala a fost aplicata cota unica de 16%, apoi la suma ce a rezultat, a mai fost aplicata inca o data cota unica de 16%, pe motiv ca a intrat in vigoare "Noul Cod Fiscal" si ca asa se aplica! Ce ar mai fi de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri din salariile compensatorii pif10oct@yahoo.com pif10oct@yahoo.com Am lansat aceasta rugaminte pe data de 11 ian. 2012, dar pentru ca nu am primit nici un raspuns, sau nici un comentariu, dati-mi voie, va rog, sa o repet: As ... (vezi toată discuția)
Impozitare ajutoare raduc1 raduc1 In anul 2011 am iesit la pensie ca urmare aincapacitatii de munca. Conform legii beneficiez de 20 salarii, ajutoare la iesirea la pensie pe caz de boala(am ... (vezi toată discuția)
Taxa de 3% fond mediu plus noua taxa de 16% obligatorie pentru venituri din alte surse cezarlupan cezarlupan Buna seara, Dupa cum am citit in H.G. 150 din 01.03.2011, daca am inteles eu bine, pe langa taxa de mediu care se platea oricum, adica 3% se introduce si ... (vezi toată discuția)