avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... revenirea la numele initial casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

revenirea la numele initial casatoriei

in urma divortului prin sentinta definitiva si irevocabila am obtinut numele avut in urma casatoriei din anumite motive cum as putea reveni la numele avut inanitea casatoriei ,adica numele de fata.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 15:07, 26 August 2010
Prin actiune judecatoreasca.

andymaurul
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
andymaurul, utilizator
Pe cale administrativa, printr-o cerere depusa la serviciul de stare civila: SPCLEP din orasul d-voastra. Este o procedura greoaie si de durata, include si publicarea in monitorul oficial, dar in general pe o asemenea motivatie o astfel de cerere este admisibila. Va vor fi solicitate si cazierele judiciare si fiscale.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord primavera primavera joi a fost prima si ultima infatisare in cazul divortului de comun acord. am hotarit in fata judecatorului sa-mi reiau numele de fata. apoi am ... (vezi toată discuția)
Revenirea la numele de fata anca33a anca33a Buna ziua Am divortat a doua oara si am cerut sa revin la numele de fata dar avand in vedere ca la primul divort am ramas cu numele primului sot acum la al ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume marleen7019 marleen7019 Buna ziua,sant casatorita din martie 2008, si in urma casatoriei am luat numele sotului meu. As dori sa revin la numele pe care-l purtam inainte. Sotul este ... (vezi toată discuția)