avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... examen auto - reprogramare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

examen auto - reprogramare

Am cazut la ex auto si mi s-a spus ca nu ma pot reprograma decat peste 16 zile.Stie cineva ce spune legea?As vrea sa ma reprogramez pana incepe scoala.
Cel mai recent răspuns: iirina_19 , utilizator 15:01, 3 Septembrie 2010
Conform art.19 din Ordinul 4/08.01.2010 emis de M.A.I persoana respinsa la examen se poate reprograma din nou chiar din acea zi, respectand insa cele minim 15 zile intre examene, dar nu mai tarziu de un an de la absolvirea cursurilor, caz in care expira valabilitatea cursului de pregatire şi trebuie urmat un nou curs. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie auto lucian paduraru lucian paduraru Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am picat la oras este obligatoriu sa mai dau o data sala si daca puteti sa-mi spuneti si actul normativ unde este stipulat ... (vezi toată discuția)
Cod rutier (urgent) Geaniu7 Geaniu7 Ma numesc Stan Mihai Alexandru si am 20 de ani . Pe data de 22.07.2013 am bagat dosarul pentru a-mi obtine permisul de conducere. Nu am putut da traseul din ... (vezi toată discuția)
Întrebare examen dobândire permis yrolf20 yrolf20 Legal,de cate ori are voie un candidat sa sustina proba practica pentru obtinerea permisului de conducere? (vezi toată discuția)