avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen - I.I. SISTEME DE SECURITATE -
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen - I.I. SISTEME DE SECURITATE -

am intreprindere individuala cod caen 4321 - lucrari de instalatii electrice, as dori sa ma autorizez ca instalator de sisteme de securitate, ce cod caen trebuie sa am ? este suficient 4321?
Cel mai recent răspuns: ionel purcaru , utilizator 08:58, 16 Septembrie 2010
Pentru constituirea societăţilor comerciale/intreprindere individuala , la cererea Oficiilor teritoriale ale registrului comerţului ori a reprezentanţilor societăţilor, se vor acorda avize de principiu societăţilor comerciale/intreprindere individuala , care au ca obiect de activitate codul CAEN revizuit – 8020 activităţi de servicii privind sistemele de securizare.
Licenţierea persoanelor fizice sau a asociaţilor familiale autorizate în baza Legii nr. 300/2004 privind organizarea şi desfăşurarea unor activităţi economice de către persoane fizice se realizează similar ca la societăţile comerciale cu prezentarea autorizaţiei eliberate de primării în locul actului constitutiv, având menţionate activităţile de servicii privind sistemele de securizare cod CAEN 8020.

Persoanele fizice licenţiate au dreptul de a executa numai lucrări pentru locuinţe şi anexe ale acestora, care nu necesită întocmirea de proiecte pentru a fi supuse avizării poliţiei.
Succes!
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
Constantin Alexandru Radu, Consilier juridic
va multumesc pentru raspuns, asta inseamna ca trebuie sa merg la ORC pentru a adauga obiect secundar de activitate cod caen 8020 si apoi la primarie pentru a autoriza functionarea intreprinderii individuale cu acest obiect ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licentiere si certificari sisteme de supraveghere rusuleo rusuleo buna ziua m-ar interesa si pe mine vreau sa deschid o firma cu profilul de instalari sisteme de supraveghere de ce acte am nevoie pt licentiere si ce ... (vezi toată discuția)
Caen-uri: montarea si mentenanta de camenre de supraveghere video NiculaePetru NiculaePetru Buna ziua. M-ar interesa care \"CANU-uri\" #-o ar trebuie sa fie exact intr-o firma noua (din pacate pot pune doar 5 caen-uri fiind o firma SRL-D), avand ca ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt lucrari de instalare sisteme audio-video juridic dana juridic dana Ce cod CAEN ar fi potrivit pentru lucrari de instalare sisteme audio-video in sali de conferite? M-am gandit la 4321 Lucrari de instalatii electrice. Aveti ... (vezi toată discuția)