avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... armata si concediul fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

armata si concediul fara plata

Buna ziua,
Este posibil ca un cadru militar in activitate sa-si ia concediu fara plata?
Vad ca la politie se poate! In armata se pare ca se evita orice discutie pe tema asta!
Va rog sa lamuriti si pe mine daca exista vreun text de lege, etc. pro sau contra subiectului in discutie sau daca aveti cunostinta de vreun precedent in cauza respectiva!
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:33, 25 Septembrie 2010
Potrivit Statului cadrelort militare art. 17 pentru rezolvarea unor probleme persoanale cadrele militare pot beneficia de permisii care se acorda potrivit Regulamentelor militare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul cadrelor militare SukySu SukySu In statutul cadrelor militare se specifica faptul ca acestea nu au voie sa adere la formatiuni politice. Pana aici totul e clar insa nu am gasit nimic despre ... (vezi toată discuția)
Planificarea concediul de odihna TonySoprano TonySoprano Salut, Lucrez in cadrul armatei si am o nelamurire legata de concediul de odihna pe care fiecare militar ar trebui sa il efectueze anual, de aceea va rog sa ... (vezi toată discuția)
Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)