avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis conducere

am si eu o intrebare..
am plecat in italia pe data de 1 sept 10 ,in timp ce ma deplasam spre granita, la intrare in sibiu am depasit pe linie continua 2 tiruri si ca urmare mi-sa suspendat permisul pt 30 de zile cu dovada de conducere 15 zile, fiind plecat cum pot sa imi recuperez permisul de la distanta k sa nu mai fie necesar sa ma deplasez pana in tara ?ce trebuie sa ii trimit unui prieten sa-mil recupereze?
va multumesc anticipat.
Trimiteti o procura speciala, facuta la Ambasada sau Consulat... ce aveti mai aproape!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea permisului de conducere strain gatonelo gatonelo Va salut cu"sa ne auzim numai de bine" Sunt iarasi printre voi cu o problema noua. Am intrat din Italia in Romania conducand o masina si la Sibiu spre ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Reinnoirea pasaportului - cetatean sirian *anik* *anik* Buna ziua, am si eu o intrebare, sotulu meu este Sirian si are permis de sedere pe un an -membru de familie-in Romania si momentan suntem in Italia deoarece ... (vezi toată discuția)