avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile

Buna seara
As dori niste informatii complete despre cum poti obtine finantare europeana ptr o afacere si care este cel mai potrivit domeniu ptr inceperea unei afaceri in conditiile economice actuale .Deocamdata am un S.R.L.magazin mixt .As dori sa ma extind dar sunt intr-o zona cam defavorizata .As dori sa stiu daca S.R.L.are codul C.A.E.N.necesar obtinerii fondurilor europene nerambursabile
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 15:41, 4 Octombrie 2010
Va urez mult succes, dar nu cred ca veti gasi intr-un singur loc "informatii complete"...
Apelati la Google si navigati; oferte sunt multe, dar domeniul in care sa activati depinde numai de alegerea Dvs. :)
Ati pornit pe un drum fara finalitate. Finantarea europeana (si orice alt tip de finantare) se acorda pentru o idee de afacere si nu invers, cum incercati dvs. Finantarea nu poate tine loc de idee. O afacere nu se porneste pentru ca "se dau bani", ci pentru ca e rentabila, pentru ca stiti sa o derulati, pentru ca ati identificat o cerere potentiala sau concreta, pentru ca detineti mijloacele de productie necesare, etc.

Cursul firesc este ca mai intai sa identificati oportunitatea si apoi sa cautati surse de finantare pentru aceasta.
Adica ,mai concret vin cu ideea sau planul de afaceri sau vin cu ideea + investitia si pe urma se dau banii ?
E bine sa veniti macar cu ideea si o parte din bani. Fondurile nerambursabile nu se acorda in avans.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere fonduri europene nerambursabile constantin29 constantin29 Buna ziua,as dori sa incep o afacere la tara,prin fonduri europene nerambursabile,si am cateva nelamuriri. Exista vreo posibilitate de a primi fondurile ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pndr fredy92 fredy92 Buna seara.Am 21 de ani si as vrea sa accesez si eu programul de fonduri europene nerambursabile 100% (din cadrul PNDR) pentru construirea unei fabrici intr-un ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile NELA FURTUNA NELA FURTUNA Buna ziua. Intrebarea mea este daca mai nou se dau fonduri nerambursabile numai pe baza de proiect viabil, fara conditia de a veni in intampinare cu o parte ... (vezi toată discuția)