avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical TBC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical TBC

ce contributii se retin din concediul medical in cazul in care acesta este internat si diagnosticat cu TBC, cod 12.
Cel mai recent răspuns: Spacer , utilizator 14:46, 13 Ianuarie 2011
Buna dimineata Octavia, eu stiu ca se plateste doar la pensii la minumul pe economie.
O sa mai caut si revin cu un raspuns.
Buna ziua, sunt asistenta medicala in Spitalul de Pneumoftiziologie si am fost diagnosticata cu tuberculoza. Mentionez ca, concediul medical pentru aceasta boala este platit 100%. Asa am fost si eu platita timp de 2 luni, dupa ce a fost declarata boala ca fiind profesionala concediul medical este platit 80% de catre casa de pensii conform ordonantei 450 din 2006 si legii 346 din 2002 spunandu-mi ca 100% sunt platite doar urgentele medico-chirurgicale. Ceea ce nu mi se pare normal deoarece orice persoana care se imbolnaveste de TBC este platita 100%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatie concediu medical alexandra-alteea alexandra-alteea Buna ziua Anul acesta am suferit un accident ce a fost incadrat accident de munca. Dat fiind faptul ca in urma acestuia am suferit o interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
Drept concediu medical Omsilegi Omsilegi Buna ziua, Totalizez in prezent pe ultimele 12 luni 200 de zile de concediu medical - toate pe boala infecto-contagioasa grupa A (TBC). Dupa revenirea la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cristi1446 cristi1446 Care este procentul cu care se plateste un concediu medical in urma unei interventii chirurgicale(apenticita)?Care este perioada la care se aplica procentul? (vezi toată discuția)