avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare caseta valori
Discuție deschisă în Executare silită

Executare caseta valori

Ce se intampla daca se incepe executarea silita a unei persoane fizice si aceasta nu are niciun bun doar venituri salariale si o caseta de valori intr-o banca? Pe aceasta caseta se poate pune sechestru? Se pot executa bunurile si valorile din acea caseta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 07:55, 6 Octombrie 2010
Executarea silita este fie mobiliara (asupra bunurilor miscatoare) fie imobiliara (asupra bunurilor imobile).
In principiu, daca suma debitoare este relativ mica si poate fi acoperita intr-un termen rezonabil se incepe cu poprirea pe veniturile realizate, apoi se cauta si alte bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. problema mea e legată de executare silită și ... utilizator@ utilizator@ Bună seara. Problema mea e legată de executare silită și anume: eu nu am nici un venit, am executarea silite cu bănci. Nu am nici un imobil pe numele ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Executare silita cornelv cornelv Buna seara. In situatia in care un credit nu poate fi achitat integral la scadenta, garantia fiind exclusiv imobiliara, executorul cand se prezinta la usa ptr ... (vezi toată discuția)