avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... adresa de mail?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

adresa de mail?

buna seara
a m lucrat timp de 6 ani la o firma de familie mai mult si acolo eram responsabil de baza de date si cu anunturile pe internet.Am facut niste adrese de mail pe numele meu dar cu id uri diferite ca sa le poata folosi colegele mele le servici( ca pe ele nu le ducea capu sa faca cu toate ca aveau diplome de operator calculatoare).dupa care mam certat cu ele si am plecat de la firma afland ca am lucrat atatia ani fara carte de munca , ca aveam incredere ca erau neamuri.Acum mam gandit eu ca ma pot razbuna si am schimbat parolele la acele adree de mail.Pentru ca eu consider ca sunt ale mele si ele doar sau folosit de adrese.Fiind facute de mine normal ca stiam s intrebarile de securitate. SI le am chimbat. ELE AU ZIS CA O SA MA DEA IN JUDECATA si ca ma da pe mana politiei internetului! Intrebarea mea e ..pot sa imi faca ceva?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 10:14, 15 Octombrie 2010
Daca partea care denunta actiunile dvs va promova plangere si va administra probe care sa demonstreze ca ati savarsit fapte prevazute de legea penala,
urmeaza ca autoritatile responsabile sa se pronunte si sa dispuna masurile legale
Ar trebui sa predati parolele de la bazele de date, rugamintea ar fi ca sa fie date parolele de la mailuri si sa fie schimbate numele, sau acest lucru il faceti dumneavoastra, dandu-le in prealabil parolele, sunt sarcini de serviciu, oricum se pare ca a fost lucru la negru.
Daca cele doua fost colege lucreaza fara forme legale,aveti posibilitatea sa sesizati la ITM aceste practici ale fostei societati.
Pana la urma logic,discutand pentru lucrarile efectuate,chiar daca la negru,cred ca totusi ati fost platit.
Dvs.trebuie sa reflectati...
Avand in vedere ca ati lucrat fara carte de munca, juridic nu vad cum ar putea proba in instanta faptul ca acele adrese de email care sunt pe numele dumneavoastra au fost facute pentru firma respectiva sau in interes de serviciu ...

Iar expresia "politia internetului" este foarte amuzanta =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la e-mail la bataie valentin.stoica valentin.stoica Sper ca deschid aceasta discutie acolo unde trebuie. Problema mea este urmatoarea. E-mailul meu si al prietenei mele a fost cumva 'spart' de catre fostul sot ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei Katiusha Katiusha Ma poate ajuta cineva cu un punct de vedere? Sunt angajata intr-o firma de aprox 1 an, am un laptop de serviciu si evident un mail de serviciu cu o parola ... (vezi toată discuția)
Violare secret corespondenta ContSters127775 ContSters127775 in timpul casatoriei eu si sotia mea am creeat doua adrese de messenger(ex. dumitrescu_elena@yahoo.com si dumitrescu_dan@yahoo.com). amundoua adresele incep ... (vezi toată discuția)