avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... si civil, si penal, ....cum demonstrez penalul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

si civil, si penal, ....cum demonstrez penalul?

buna. am o rugaminte daca ma puteti indruma, am un pr civil pe rol iar pt taxe am facut cerere de aj publ.si mi s-a acordat. partea adversa a deschis alt proces in care contesta aj publ, ca eu as avea bani[nu e adevarat], si a facut si plangere la parchet, si am fost chemat la politie sa-mi comunice ca sunt cercetata penal,, am dat declaratie, si m-ar interesa daca pot cere si sa mi se dea o copie de la politie dupa plangerea impotriva mea, ca peste cateva zile am termen in civil si as vrea sa o depun ca ma ajuta poate, sau macar sa am o copie sa vad exact ce scrie. stiti cumva daca am dreptul sa cer asa ceva? si ncum se procedeaza??
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:55, 11 Octombrie 2010
in mod normal, ar trebui sa vi se dea copia.
in romania, insa, este interzis chiar accesul la dosar, daramite sa obtii copii de la dosar, in faza de urmarire penala.
incercati, faceti o cerere, poate aveti noroc...
trebuie sa luati dovada de politie si cu ea sa cereti instantei suspendarea cauzei civile pana la solutionarea plangerii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala nar.1234 nar.1234 Cand ti se face o plangere penala la politie, politia, daca ii ceri, trebuie sa-ti dea copie dupa plangerea penala? Sau cum obtii respectiva plangere penala? ... (vezi toată discuția)
Hotarare procuror- cand se considera a fi irevocabila ORKLA ORKLA Buna ziua. Am un dosar penal la parchet eu fiind inculpatul. A inceput urmarirea penala acum vreo 8 luni si din cate am inteles in putin timp voi avea ... (vezi toată discuția)
Acte scoase din dosarul de urmărire penală Martonze Martonze Bună ziua, Este în lucru un dosar de urmărire penală Am 2 întrebări: 1.Ordonanţa procurorului prin care acesta trimite dosarul la organul de urmărire ... (vezi toată discuția)