avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... regulament scolar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

regulament scolar

Buna ziua.As vrea sa stiu conform noului regulament scolar daca un elev este prins fumand tigari in incinta scolii este corect sa se scada elevului doua puncte la purtare (de la 10 la 8) fara a fi anuntat nici un parinte al elevului respectiv si avand in vedere ca este la prima abatere.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:08, 26 Octombrie 2010
Colegii copilului meu mi-au spus ca deja el a scris in catalog nota scazuta la purtare.O sa iau oricum legatura cu dirigintele pentru a ma lamuri mai bine.Va multumesc pentru ajutor.
Media la purtare se incheie la sfarsitul semestrului. Acesta este un lucru bun, pentru ca elevul isi poate indrepta conduita si poate salva 1-2 puncte sau chiar intreaga medie. Dar... dv. trebuie sa dati dovada de preocupare, o legatura mai stransa cu dirigintele, discutii cu profesorii. Va recomand sa luati nr. de telefon al dirigintelui si, chiar daca riscati sa-l deranjati, este mai bine decat sa manifestati dezinteres. Profesorii nu sunt rai in sine, dar nici idiotii societatii...
Mult succes!
Nu ati precizat si in ce clasa este copilul.Cred ca trebuie sa va indreptati atentia catre copilul dvs. si mai putin care conducerea scolii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)
Amenințarea cu scăderea notei la purtare. e mai important prestigiul liceului decât viața unui elev? ContSters444155 ContSters444155 Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)