avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratie tva dupa inregistrare in Roi
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratie tva dupa inregistrare in Roi

M-am inregistrat in Roi cu data de 15.10.2010, urmand sa fac achizitii intracomunitare.Pana la aceasta data decontul de TVA l-am depus trimestrial, intrebarea mea este cu ce data trebuie sa depun 010, pentru depunerea decontului lunar?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 23:31, 21 Octombrie 2010
Depuneti declaratia 092
Declaratie de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania
Declaratia 092 se depune la organul fiscal competent, in 5 zile lucratoare de la finele lunii in care intervine exigibilitatea achizitiei intracomunitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare trecere de la tva trim la lunar camyv camyv Am o firma care este platitoare de TVA trim.In luna noiembrie intra in ROI si deci trece la TVA lunar. In luna decembrie declar TVA-ul pt.noiembrie, dar ... (vezi toată discuția)
Se depune declaratia 010 dupa efectuarea importului tena tena Buna ziua, Am facut un import in luna iunie ( firma platitoare de tva, declaratii trimestriale). Se depune declaratia 010 sau 092? De la finante mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Modificare vector fiscal la import masina ue? lylyan lylyan Buna ziua O societate(micro) - cu depunere TVA trimestrial, a cumparat in sept. un autoturism din Germania - amandoua sunt inreg in ROI. Dupa aceasta ... (vezi toată discuția)