avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daca nu am platit un abonament de telefonie de 3 ani ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daca nu am platit un abonament de telefonie de 3 ani apar ca restantier la Biroul de credite?

Am incheiat un abonament cu Cosmote in urma cu 3 ani. Dupa cateva luni am primit o factura care depasea cu mult realitatea. In luna aceea nu am avut acces nici macar o zi la informatiile privind numarul de minute disponibile, insa in niciun caz nu am depasit numarul insclus in abonament.Nu am avut bani sa platesc factura si dupa vreo luna am primit o notificare (de fapt o somatie de plata) ce includea suma restanta si o suma pentru incetarea contractului inainte de termen. Nu am platit niciun ban, insa de atunci nu am mai primit nicio factura, niciun telefon, nimic. Oare am fost inscrisa in Biroul de credite? Dupa 3 ani as mai aparea inscris ca restantier?
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 10:27, 29 Octombrie 2010
In situatia in care abonamentul nu a fost reziliat,in evidenta operatorului figurati cu restanta
@helen_criss

Stergeti, va rog, denumirea societatii implicate in discutie.In acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica.Multumesc.
Din cate stiam eu , operatorilor de telefonie mobila li s-a interzis sa inscrie la biroul de credit rau platnicii.In ceea ce priveste perioada cat sunteti inregistrat la biroul de credit, de la ultima inregistrare- 4ani veti figura ca restantier.
adriri a scris:

Din cate stiam eu , operatorilor de telefonie mobila li s-a interzis sa inscrie la biroul de credit rau platnicii.In ceea ce priveste perioada cat sunteti inregistrat la biroul de credit, de la ultima inregistrare- 4ani veti figura ca restantier.


doar bancile si IFN-urile pot face inscrieri la Biroul de Credite, alte companii nu au acest drept, se discuta la un moment dat despre aceasta posibilitate dar nu s-a concretizat nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere contract vodafone emisa fara cererea mea Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)
Probleme factura cosmote ContSters79710 ContSters79710 Buna ziua Anul trecut in luna septembrie am incheiat un abonament cu Cosmote. In luna noiembrie a fost emisa o factura calculata gresit de catre Cosmote ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un abonament reziliat la cosmote Kadesh Kadesh Buna ziua! Ma numesc Dan si am incheiat un abonament cosmote in data de 04.02.2007 pe care l-am platit luna de luna la timp. In 04.02.2008 am facut o cerere de ... (vezi toată discuția)