avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Despre proiectul 'initiativa-legislativa'
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Despre proiectul 'initiativa-legislativa'

Buna ziua
Am sugestii si am o intrebare.
Sugestii :
- ar fii util un baner pe prima pagina avocatnet.ro cu ' initiativa-legislativa ' si langa baner sa fie scris codul HTML a banerului ca sa putem insera in blogul nostru personal .Pe de alta parte ar fii util ca sa putem naviga mai usor de aici pe aceea pagina.
- ar fii bine ca si text pe baner sa nu fie 'initiativa-legislativa'.Pentru mine , care nu lucrez in domeniul juridic , nu imi spune nimic .

Intrebare :
-propunerea de modificare o lege nu se poate simplifica , sau noi laici nu putem beneficia de ajutor din partea avocatnet ?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 08:45, 12 Noiembrie 2010
Buna ziua,

Initiativa-legislativa.ro o sa fie integrat in Avocatnet.ro cat de curand. Pana atunci, am incercat sa vedem cum se descurca proiectul respectiv pe cont propriu. Doar prin activitatea celor care propun legi acolo. Si recunosc faptul ca se descurca destul de bine. Aproximativ 300 de oameni viziteaza zilnic, in medie, Initiativa-Legislativa.ro.

Ne-am gandit si noi la o sectiune in care oamenii sa poata propune proiecte la modul "simplist", iar alti oameni, doritori sa ajute, sa poata transforma acele idei in adevarate proiecte de lege care sa fie propuse in sistemul Initiativa-Legislativa.ro. Probabil ca pana la finalul anului o sa avem si aceasta sectiune gata.

Multumim pentru interes ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un modul "tree" in josul paginii elga50 elga50 Se poate pune un modul \"tree\" si in josul paginii de mesaje? Ar fi un \"lux necesar\" :) (vezi toată discuția)
Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)
"expertiza" psihiatrica Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]1. Norma.[/b] Codul de procedura penala foloseste termenul \"expert\" si \"expertiza\" pentru a desemna psihiatrul respectiv activitatea acestuia atunci ... (vezi toată discuția)