avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... daca am facut scandal intrun birou
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

daca am facut scandal intrun birou

daca am facut scandal intrun birou ce poate sa mi faca din punct de vedere legalwww.avocatnet.ro/images/smil...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:37, 28 Noiembrie 2010
Ce inseamna in acceptiunea dvs. scandal?
In raport de circumstantele in care s-a produs incidentul,eventual de consecintele care au urmat,posibil ca angajatorul sa dispuna masuri legale impotriva dvs ,de la sanctionare interna la actionare in instanta
iam dat una la un patron care de fapt in acte nu e patron intrun birou de la o firma taxi
daca nu ati batut pe nimeni, nu vi se va intampla nimic, chiar daca i-ati injurat sau ceva de genul asta
se poate ca cel pe care l-ati lovit ( daca asta inseamna "i-am dat una"), sa va faca plangere penala pt loviri si alte violente

Alte discuții în legătură

Se poate afla dupa urmele de frana ce viteza avea autoturismul? gerhardt gerhardt Buna ziua. am fost implicat itrun accident. Inainte de coeziune nu au fost urme de frina la cealalta masina dupa lovire eu am avut o urma de frina de 20 cm ... (vezi toată discuția)
Chiar pot sa am dosar penal,pentru ca o vecina insista pe la politie ca eu o jignesc? cristian_ro cristian_ro Buna ziua,am si eu o mare nelamurire,am primit citatie,sa ma prezint ca martor,intr-un dosar penal,deschis pe o plangere penala,de vecina mea,care imi face ... (vezi toată discuția)
Proces penel pentru ultraj mary  32 mary 32 buna seara,ma numesc mary,si am o antrebare care nu ai gasesc raspunsul,nicicum...anul trecut an seara de 6 dec.eram ampreuna cu sotul meu la un local,unde a ... (vezi toată discuția)