avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Colectiv de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Colectiv de Munca

Buna ziua! Am o problema: CCM la nivel de societate este aprobat si este in vigoare. Dar daca vreau sa fac un act aditional in care sa specific ca se modifica un cap din CCM? De exemplu: "Timpul de munca si odihna". Trec in adresa catre ITM : "inainte" cu toate articolele si "se va trasforma" impreuna cu toate articolele. Iar a 2-a intrebare: este corect cum am specificat in CCM pentru sporul de week: "Orele de munca suplimentara vor fi contabilizate separat de orele normale de munca si vor fi platite astfel:
(1) In zilele normale de lucru, cu un spor de 100%;
(2) Orele lucrate in zilele de sarbatori legale, sarbatori religioase si zilele de repaus (sambata si duminica), cu un spor de 100%;
(3) Pentru ceea ce depaseste 8 ore in zilele de repaus, sarbatori legale si religioase, cu un spor de 150%.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:21, 3 Decembrie 2010
Gasiti aici procedura de inregistrare a Actelor aditionale la CCM , care se inregistreaza la ITM
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control itm- probleme vizate andreadia andreadia Buna Am avut un control Itm si inspectorii s-au legat de urmatoarele aspecte: 1. In situatia in care avem angajati care lucreaza si la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Modalitate efectiva recuperare ore suplimentare - urgent!!! AvFM AvFM Buna ziua! Am nevoie de un raspuns urgent, va rog! Ma intereseaza opinia dvs. referitoare la modalitatea de compensare a orelor suplimentare prin ore libere ... (vezi toată discuția)