avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... marfa confiscata 2
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

marfa confiscata 2

Suntem un SRL. Astazi soferul nostru care transporta marfa a fost amendat pt ca nu detinea actele necesare decat avizul de insotire a marfii.
Procesul verbal este motivat pe legea 12/1990 si am primit amenda 6000 lei si marfa confiscata. Putem contesta procesul? Care este actul normativ?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:39, 27 Decembrie 2010
puteti contesta pv in baza og 2/2001. avind in vedere valoarea amenzii si confiscarea marfurilor va recomand sa discutati cu un avocat. eu zic ca merita cheltuiala.
Buna seara .
Cred ca avizul de insotire a marfii poate fi considerat document justificativ pe timpul transportului, pana la destinatie,unde se intocmeste factura , nu stiu de ce nu l-au luat in considerare .
Contestati actul .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal confiscare marfa Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta urmatoarei spete: Soferul Societatii XYZ a fost oprit de un echipaj al politiei rutiere. In urma ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala -calitate procesuala Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro Dragi colegi, va rog sa ma sprijiniti cu opinia dv. Am doua cazuri de sanctiuni contraventionale si confiscare de marfuri din motive datorate lipsei ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovinieta Nicoleta Ion Nicoleta Ion Buna ziua Pe data de 22.02.2017 am primit prin posta un pvcc prin care mi se aduce la cunostinta ca agentul X a constatat la data de 31.01.2017 ca eu am ... (vezi toată discuția)