avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ma tepuieste avocatul ?!??
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ma tepuieste avocatul ?!??

Am incheiat un contract de colaborare cu un avocat care sa ne reprezinte in instanta intr-un litigiu cu o firma de constructii care ne-a betonat curtea. Lucrarea nu este buna si dupa numai 2 ani adunam pietrisul cu lopata. Avocatul ne-a sugerat ca prim pas concilierea iar daca aceasta nu da roade sa-l actionam in instanta.
Am platit jumatate din valoarea sumei care ne-a cerut-o iar acesta de aproape 6 luni de zile ne tot amana cu vreun raspuns, ba chiar este iritat cand il sunam. Colaborarea s-a limitat la cate un sms din partea lui si la " saptamana viitoare se rezolva". Nu mai stiu ce sa fac. Va rog dati-mi niste sfaturi cum sa procedez cu acest avocat si cum sa-mi recuperez banii de la el . Nu mai am incredere in el si nici nu mai doresc sa colaboram. In loc sa ne fie de ajutor ma simt ca ultimul prost.
Din pacate, mai exista si astfel de avocati. Majoritatea isi fac treaba corect. Reclamati-l la Barou si obligati-l sa va dea banii inapoi, depinde ce suma ati scris in contractul facut cu dumnealui. Sau daca i-ati facut procura, revocati-o la acelasi notar. Oricum, cautati-va un alt avocat bun, chiar de pe acest site, care mie mi se pare a fi serios, intotdeauna mi s-a raspuns corect si prompt la intrebari. Va urez succes.
da nu totii isi castiga painea cinstit sau iti spun ca nu este castig de cauza la fel am patit si eu nu sunteti singurul, stiti ce se spune: UN AVOCAT BUN COSTA multtttt, deci in concluzie cei pe care ii platiti putin nu sunt buni, e RECLAMA LOR proprie degeaba ii platiti ca nu fac nimic pentru banii de nimic, avocat bun inseamna de la 1000 lei tarif restul te incaseaza si nimic, din pacate.
Un avocat bun poate sa ceara si putin. Cei care colaboreaza cu acest site iti dau informatia corect si pe gratis. Deci isi poate gasi si aici un avocat bun si intelegator. Si eu am avut parte de trei avocati care nu au fost cinstiti, dar am rupt contractul cu ei si am hotarat sa ma reprezint singura, invatand dreptul din carti sau informandu-ma de pe acest site util noua. Ii recomand sa ia legatura cu unul din acesti avocati care lucreza pentru acest site, mi se par seriosi. Trebuie doar sa spuna si sa arate toate actele corect, sa stie avocatul cum sa procedeze. Succes!
Nu a fost tocmai ieftin, am dat pentru partea cu concilierea 1500 ron iar daca se ajunge la proces trebuie sa dau inca 1500 ron.
Dar dupa cum decurg lucrurile imi ajunge pierderea pentru primii 1500 ron.
Imi sugerati sa fac o plangere la barou si cum sa anulez contractul cu el?
Trebuie o instiintare scrisa sau in ce mod sa procedez deoarece doresc sa-mi recuperez banii care deja i-am dat.
Va multumesc pentru ajutor si daca fiecare ne-am face treaba asa cum trebuie indiferent de domeniul in care activam ...... dar atunci totul ar fi perfect
Avocatul ne-a sugerat ca prim pas concilierea iar daca aceasta nu da roade sa-l actionam in instanta.
Am platit jumatate din valoarea sumei care ne-a cerut-o iar acesta de aproape 6 luni de zile ne tot amana cu vreun raspuns, ba chiar este iritat cand il sunam.

ok dar nu v a reprezentata in instanta, atunci pentru ce a luat banii, nu inteleg!! pentru ca va acoradt consultanta si solutie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conciliere "de forma". recuperare datorie de la s.a. discover discover Buna ziua , am facut o conciliere cu un debitor S.A. , care si-a respectat obligatia de a plati doar ptr o scurta bucata de timp-3sapt adica. Acum , nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite pentru marfuri nelivrate Alex G Alex G Buna ziua, Firma al carei administrator sunt, dupa o lunga colaborare cu un furnizor de consumabile a comandat la un momentdat de la acesta produse in ... (vezi toată discuția)
Plangere barou bucuresti (din strainatate) procesinro procesinro Cum se poate face o plangere la Barou impotriva unui avocat daca locuiesc in strainatate? Precizez ca e vorba de o avocata care a mai fost mentionata in acest ... (vezi toată discuția)