avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale un raspuns pentru o firma in dizolvare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

un raspuns pentru o firma in dizolvare

am o firma din 2006 ,dar anul 2010 nu am avut o activitate clara si am fost pe pierdere si acum am ceva datorii,din aceasta cauza nu am depus nici o declaratie sau bilant de 1 an de zile pentru ca nu puteam sa achit datoria la contabil.In decembrie anul trecut am primi de la Registrul Comertului o hotarare judecatoreasca prin care mi se comunica ca firma se dizolva .Ce ar trebuii sa fac sa inchid firma si tot odata sa am costuri putine neavand lichiditati. va multumesc astept un raspuns:(
Cel mai recent răspuns: marusica_2006 , utilizator 11:36, 6 Februarie 2011
#-o imi poate recomnda cineva un contabil din brasov,eventual un nr de telefon ce ma poate ajuta cu toate declaratiile si sa poata sa mi accepte plata in rate pentru serviciile prestate:(
imi puteti da o informatie in legatura cu mesajul de mai sus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea patrimoniului in posesia actionarilor stelian67 stelian67 Am avut o societate comerciala care in timp ce se afla cu activitatea suspendata a fost dizolvata pentru nedepunerea situatiilor financiare. Societatea nu are ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societae ContSters168570 ContSters168570 In cazul nedepunerii bilanutului am inteles ca se dizolva societatea.Care sunt pasii urmatori?Se va desemna un lichidator?Care sunt taxele pt acest lichidator ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa inchid punctul de lucru Mihaela Nicolaescu Mihaela Nicolaescu Buna ziua. Sunt administrator la un SRL care are 3 asociati, dintre care unul sunt si eu(34%). Am inchis o unitate care nu mai functiona dar nu pot sa inchid ... (vezi toată discuția)